Det här med klänningar och kläder och att välja modell!


 

Hur gör ni när ni handlar kläder? Handlar ni alltid samma modell eller försöker ni som jag att ändra lite på snitt, längd och detaljrikedom. Jag brukar försöka tänkta lite långsiktigt. Om jag vill ha något som verkligen är inne och jag förstår att det bara kommer vara det under en väldigt begränsad tid, då försöker jag i stället att köpa det från någon av alla de kedjor som finns. För jag vill inte lägga dyra pengar på något jag kanske använder 2 gånger under 2 månader! Det tycker jag är slöseri med pengar.

Jag försöker tänka hur jag kan kombinera det när jag handlar och det gäller alltifrån skor till klänningar och byxor, toppar och jackor! Jag vill så klart ha så stor användning av det som möjligt!

Hur som helst så finns det en sak som jag alltid fastnar för och det är klänningar som är A-skurna! Just för att det passar mig och jag tycker jag är fin i just den modellen!

Jag tycker inte det är fel att välja modeller man passar i, det enda är att man i bland skall försöka välja en annan modell för att se lite annorlunda ut, annars är risken att man ser likadan ut jämt.

Det här är min favoritklänning. Har den i flera färger och By Malina är nog ett av mina favoritmärken när det kommer till just klänningar.

Just nu har jag sett att just By Malina har väldigt mycket rea och då skall man passa på att fynda för en sådan här klassisk modell blir liksom aldrig omodern! Helt underbar. Själv har jag den både i svart och blått!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.