Nytt för min höstgarderob


I går gick jag upp tidigt då det blåste så jag var tvungen och gå upp och säkra några saker. Inget hade dock hänt men det har blåst en del här i Göteborg men vinden har nu avtagit.

Stefan var hemma och jobbade så då passade jag på att åka till stan för att dels hämta ut mitt nya pass. Jag skall nämligen resa till Kina i höst för jobbets vägnar. Skall bli jättespännande för jag har aldrig besökt Kina förut! Det blir Shanghai först och främst men även en annan ort där vi har vårt kontor! Mer om det lite längre fram. Passet sa att jag fortfarande är 173 cm lång, det känns tryggt….ha ha dom säger att man krymper med åren. Nu måste jag starta att ordna med visum och annat.

Sedan åkte jag in till stan och shoppade lite. Jag har nått mina semestermål. Jag hade flera sådana. Det första var att jag skulle gå ner 4 kg. Det har jag nått med råge. Det andra var att jag skulle ta mina promenader minst 6 dagar i veckan och minst 10000 steg om dagen. Det har jag nästan dubblerat. Sedan hade jag även några andra saker jag färdigställt med det ingick inte i denna listan och det var att hinna klart showroom och det blev vi klara med 1:a veckan på semester, dessutom plantering på framsidan och den var jag också klar med 1:a veckan på semestern. Jiiiihaaaaaaaaa. Mer än full pott till mig!

Så det blev en sväng på NK, några skobutiker och sedan några fler klädbutiker och jag kom hem med 2 kit som jag tänkt visa er! 🙂 🙂

Jag har även gjort något annat, nämligen beslutat att ta ur min hårförlänging så det gjorde jag i förgår! Tanken var att jag skulle sätta i nytt men jag blev så glad och förvånad över hur fint (allt är relativt så klart) mitt hår blivit så jag bestämde mig för att köra utan. Ångrar jag mig kan jag alltid sätta i för jag gör det själv sedan mer än 8 månader tillbaka. Något som har visat sig vara en hit för mitt hår.

Till outfit nummer ett hörde det även ett flätat bälte i blått skinn, jättefint! Det blev svarta cowboy-inspirerade boots med ljus klack! Skitsnygga och sköna! Skall länka i nästa inlägg var ni hittar dessa.

Nästa set blev i en av höstens färger med boots i beige samma modell! Blev helt enkelt kär i dom! Skärp med nitar!

Skall visa detta på också lite senare för nu måste jag ta ut min kaka ur ugnen! Ni skall få se sen och få recept.

Som ni ser har jag nu tagit ur mina hårförlängningar också och jag känner mig så himla nöjd! Jag har satt i mina hårförlängingar själv sista 8 månaderna och det har gett superresultat. När jag tagit ur dom har jag använd det lösningsmedel man skall använda och bara skalat av dom. Jag har haft mina i 8 veckor varje gång och mitt hår har blivit så mycket bättre av många olika skäl!

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.