Vilket uppvaknande!


I dag vaknade vi till jordens åsksmäll. Boss som inte riktigt vet vad åska är blev skiträdd, rent ut sagt, men vi lossades som inget då vi hittills lyckats med konsstycket att tillse så inga av våra hundar varit skotträdda! Jag har under mina år sett så många dåliga exempel på det, och det är så viktigt att förska jobba med det. Det har inneburit att vi alltid priotiterat hundarna på både nyårsafton och påskafton framför fester och stoj. ALLTID!

Jag vet dock ett supermysigt ställe att vara på när det spöregnar som det gör i dag, och där kommer mitt underbara orangeri in i bilden igen! Så mysigt att sitta där!

Boss tittade på oss som inte ens reagerade, varken jag, Stefan eller Fonzen. Så då lade han sig ner igen i en liten korv och gossade upp sig! 🙂 🙂

Vi insåg att det inte var någon idé att ligga kvar och nu har det kommit, regnet alltså. Det fullkomligen bara öser ner! Detta kommer bli en perfekt bakdag. Jag skall först bara uträtta några jobbärenden till ett byggföretag först! Sedan blir det bak!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.