Dom här godingarna!


Dom här godingarna kan jag bara inte få nog av. Just nu har jag anmält Boss till en valpkurs. Det här med träning är viktigt och jag går alltid en valpkurs med mina hundar när dom är små. Det är inte bara nyttigt för hunden utan även för mig, för man glömmer fort och man får alltid massor av bra tips.

I går var jag och Boss ute och tränade eftersom han nu kan gå lite längre sträckor. Än så länge kör vi ca 3,5 kilometer. En hund skall inte tas på långpromenader de första 6 månaderna av deras liv, det kan skapa stress och faktiskt även stressfrakturer. Men nu när han snart är 6 månader, närmare bestämt den 14 augusti för han föddes nämligen på Alla hjärtans dag! Kan ni tänka er något så gulligt!

Han är som en dröm att vara ute och gå med, han sköter sig exemplariskt och vi har så klart tränat även om vi innan inte varit på några långa promenader! Sedan är det viktigt att ta promenader med vovvarna på egen hand, så att dom känner sig lika säkra utan varandra! Väldigt viktigt!

Jag har dessa två sockersöta själar! Dom är mitt allt! Fonzen älskar att krypa upp i soffan och jag brukar skoja och säga att han också älskar Designers Guild!

Han klättrar högst upp och lägger sig skönt med lite utsikt! Ja och de får alltid vara i sofforna de är fullvärdiga familjemedlemmar!

Se på det ansiktet. Blir man inte kär bara av att titta på min lilla sagovovve Fonzen!

Precis lika söt som när han var valp!

Där fick ni en liten inblick i hur det kan se ut hemma hos mig en helt vanlig dag med vovvar!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.