En härlig dag med shopping – en teaser!


I dag har jag gjort något jag är extremt bra på! Nämligen shoppat lite outfits till mig! Jag satte ett mål på semestern som jag har uppnått med råge, att jag skulle gå ner 4 kilo i vikt, vilket jag redan har klarat av. Om jag klarade det då fick jag inte bara köpa mig ett nytt träningsset utan också något höstfint! 🙂

Sagt och gjort!

Mitt mantra är nämligen att vägra köpa större storlek än jag VILL vara. I bland går jag upp några kilo och då ger jag mig själv köpförbud! För det skulle annars innebära att jag har kläder som passar även när jag inte är i form och det vill jag inte ha. Jag vill hellre plåga mig själv lite för jag vet hur bra jag mår av att vara just i form. Nu är det mot nästa mål jag satsar och har framför mig, för jag sätter alltid upp delmål på vägen fram!!

Så nöjd med mig själv! Härlig känsla. Var också och handlade mat innan jag åkte hem och i kväll blir det laxpaket som ni hittar recept på HÄR. Alltid så himla gott!

Här kommer en liten teaser, jag skall självklart visa dom på också och har redan fotograferat, men jag har även köpt något mer!

Jag har nämligen gjort ytterligare något. Jag har tagit ut mina hårförlängningar!!!!!!!!!!!! Wow, har varit tvungen att låta håret växa ut och har själv satt i mina hårfärlängningar sista 8 månaderna, med fantastiskt resultat! Nu fattar jag vad som hände innan, men om det låter jag vara tyst just nu!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.