Min tolkning av höstmodet!


Jag älskar mode, och nu är det åter dags att börja titta sig omkring vad man vill köpa för nytt till hösten. Jag brukar försöka köpa kläder i kit. D v s jag köper en hel outfit, eller jag köper en outfit som passar med kläder eller detaljer jag redan har. Jag impulsköper aldrig kläder utan bestämmer mig för vad jag vill ha, och om jag inte tycker jag kan köpa allt så väljer jag ut det jag helst vill ha och sedan tittar jag på komplementen när rean kommer och finns det kvar så kanske jag köper om jag inte omvärderat det hela! 🙂 Så gör jag!

Kanske behöver vi stanna upp lite i konsumtionshetsen som faktiskt finns i dag! Helt ok att köpa nytt så man känner sig fin och modern, men man kan också använda det man redan har, och om inte ge bort eller sälja vidare!

Älskar denna klänning, vet dock inte om den hade varit lika fin på mig! Det återstår att se!

Att jag älskar blått och grönt,och gärna i kombination är ingen hemlighet. Jag älskade det redan som tonåring men på den tiden sas det att blått och grönt inte passade i hop!!!? Jag vägrade förstå och bar med stolthet blått och grönt i hop och förstod inte att dom inte kunde se hur vackert det var. Min mamma var orolig för att jag skulle bli mobbad för det. Det struntade jag fullkomligt i. Har alltid varit min egen och kommer alltid att vara. Det roliga är att i dag är det mer en regel än ett undantag och det är helt accepterat!

Det jag dessutom skall investera i till hösten är en oversized stickad tröja. Det kommer bli hett i höst och jag tror mig redan ha hittat den perfekta!

Så med det sagt får vi se vad jag hittar i dag för jag skall en sväng på stan och handla något fint till mig själv för det är jag värd efter att ha nått mina semestermål!

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.