Vovven som borstar tänderna!


Jag har haft många vovvar. Totalt med min första vovve som jag fick när jag bodde hemma så har jag nu haft 8 stycken Cavalier King Charles Spaniel.

Jag har alltid lärt dom massa konster. Dels för att dom tycker det är roligt men också för att jobba med dom. En sak som jag lärt alla mina vovvar, men som inte är en konst utan något jag lärt dom för att dom inte skall få dåliga tänder, det är att borsta tänderna. Så en av våra dagliga rutiner är att vi borstar tänderna innan vi går och lägger oss.

På den tiden jag hade 4 hundar så stod dom på kö. Det var alltid den äldsta hunden som fick borsta tänderna först. På så sätt såg de andra och om man hade en valp så ville den alltid vara med och blev alltid nyfiken.

Precis på samma sätt har jag nu lärt Boss detta men han har faktiskt tagit det ett steg längre. Han borstar själv! Se själv får ni se på mitt Instagramkonto där jag heter prettyhome.se  Ni bra måste se denna lilla video! Jag börjar alltid med att borsta hand framtänder, men sedan tar han själv över! Varje kväll!

Jag blir så klart jätteglad om ni vill följa mig på instagram. Där gör jag ofta instastory om vad jag sysslar med på dagarna

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.