Våra nästa två projekt!


Just nu är vi på gång att starta två nya projekt! Det första är en glasgång som skall förbinda huskropparna med varandra mellan showroom och hus. Mest av allt för att få en vacker detalj på huset. Vi gillar det här med detaljer och vill visa hur man kan göra jättefina detaljer på huset på ett realtivt enkelt sätt.

Tanken har funnits där hela tiden och redan när vi byggde vårt showroom. Vi var därför förutseende nog att redan då göra taket till glasgången i samband med att vi gjorde taket på vårt showroom. Detta för att slippa att vid senare tillfälle börja rota där igen. Vi tänker alltid helhet och det är viktigt att ha en plan. Det är något jag hela tiden kommer tillbaka till detta, vikten av att alltid ha en plan.

Vi har ritiat allting själva. Stefan är den som håller i pennan när det kommer till exteriör design, allting måste ha rätt proportioner. Jag är oftast den som sätter det interiöra men självklart gör vi allt med hänsyn till vad vi båda har för ideér.

Här ser ni vår helhetsplan. Projekt nummer två ser ni på höger sida på ritningen. Det är en utbyggnad i två plan. Just nu tittar vi på att gjuta plattan även där. Vårt 3:e projekt är terrassen på framsidan som ni också kan se på ritningen.

Här nedan ser ni taket som förbinder showroom med huskroppen!

Vårt underbara showroom var inte riktigt färdigt på bilden ovan, men nu är det helt klart! Så underbart. Det är en härlig känsla att planera allting i detalj och sedan bygga och slutföra!

Själva idén till showroom var jag som kläckte. Jag har nämligen en konstig förmåga, som jag inte vet var den kommer i från, men jag har alltid haft den. Jag kan se saker som inte finns och jag ser saker som något annat än vad de är. Det är svårt att förklara och låter über-flummigt och jag är allt annat än flummig så jag talar sällan eller nästan aldrig om min förmåga! Men nu när jag blivit lite äldre har jag lärt mig uppskatta den och gilla den.

Just nu håller vi på att titta på hur golvet skall se ut i denna glasgång. det skall vara något vackert som sticker ut men som ändå passar till husfasaden. Husets fasad är i cederträ. Lovar att visa vad valet föll på när vi väl bestämt oss. Gången skall självklart ha spotlight i taket för att tydliggöra detta smycke som gången skall bli.

Som vanligt kommer ni få följa mig i varje steg! 🙂

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.