Racer-vecka och dagens outfit 4 kommentarer


Denna veckan har verkligen varit hektist på mer än en punkt, men nu är det äntligen helg och jag sitter här och myser med min kopp kaffe och två fina vovvar bredvid mig!

  

I dag skall jag in till stan och dels handla lite fina saker men även att beställa mig ett par nya glasögon då mina bågar äntligen kommit så dom skall få justera innan dom sätter i glasen!

Jag är lite av en glasögon-galning! Jag gillar coola lite uppseende väckande glasögon eftersom jag är av den meningen att det är bättre att det syns att man har glasögon än att man försöker få dom att smälta in!

Det är dom här jag använder allra mest just nu. Tycker väldigt mycket om modellen och får väldigt mycket kommentarer om mina glasögon!

Så i dag blir det en dag på stan och Stefan skall på ett spis-jobb så det skall bli supermysigt att få en runda på stan helt på egen hand. Hoppas jag hittar någon roligt adventsdetalj!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Racer-vecka och dagens outfit

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Britt-Marie,
   Det går bra, men inte lika intensivt. Jag hålle håller på med en set-up av ett företag och jag har jobbat extremt mycket sista tiden. Så jag tränar på så mycket jag hinner och kan, men efter 1 januari när alltind rullar så är jag tillbaka på banan igen! Hur går det själv? 🙂
   //Berith

    • pretty Inläggsförfattare

     Hej Britt-Marie,
     Vad roligt att löpningen går fint!:) Ja ibland får man hålla upp med det ena och fortsätta med det andra för att hålla kroppen i rörelse. Hoppas din skada i axeln repar sig!
     Ha en fin kväll!
     //Berith