Inspiration med kuddar!


Detta inlägg innehåller reklamlänkar i samarbete med prettyhome.se

Vackra bilder är det som ofta får mig att gå i gång på inredning. Att man ser något i bilden som lockar och som man vill uppdatera sitt eget hem med. Kuddar är alltid ett återkommande tema och kuddar är så enkelt att uppdatera sin inredning med, och sedan så roligt att flytta om kring dom hemma och addera några nya.

Jag köper alltid kuddar jag älskar och har hittils aldrig gjort mig av med en enda kudde! Allting handlar så klart om vad man köper för kvalitet, och jag väljer att köpa fin kavalitet från början då jag vet exakt vad jag tycker om och dom kuddarna slits i inte ut!

Kuddar och plädar för mig är som smycken för själen. Jag blir glad av att se mina soffor, fåtöljer och min säng full av kuddar arrangerade på ett vackert sätt!

Jag vet att jag tjatar om detta, men det är SÅ viktigt och det är att alltid välja med hjärtat, och aldrig för att något är modernt!

  

Att kombinera enfärgat och mönstrat i färger man älskar!

Om ni inte redan gjort det, så börja flytta om kuddarna där hemma. För att upptäcka att man kan variera sig, och på det sättet så kanske man också ser att man kan investera i några nya kuddar för hemmet!

Ni hittar alla vackra kuddar i vår webshop HÄR, och ni vet väl att ni får rabatt om ni köper kuddar i 2-pack, då dras rabatten med automatik.

Hoppas ni får en underbar start på er dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.