Geås i Ullared – Del 7


Nu skall jag visa er lite fina fynd jag gjorde på Ullared igår! Men först måste jag berätta om min lilla joggingtur jag gjorde direkt efter jobbet. Tänkte jag skulle ta en liten runda i dag på 5 km och jogga ner till min väninna som bor på Lilla Varholmen och hälsa på henne. Jag hade ingen telefon med mig och tanken slog mig att jag kanske borde ha ringt innan! Men, tänkte jag, hon är säkert hemma. När det är en så där 300 meter kvar så hör jag någon som tutar och jag tittar över vägen som för övrigt är ganska trafikerad vid denna tiden för alla som skall med bil-färjan till Hönö! Ser att i bilen sitter min väninna och hennes söta dotter och vinkar glatt och kör vidare…!!!!!!!!!!!!!! Umpf…detta var absolut inte meningen, jag som inte hunnit träna så fltigt dom sista veckorna inser plötsligt att ”det är lika lång väg tillbaka” d v s drygt en mil totalt…..hmmmm…. jag har gjort detta förut men var helt enkelt inte förberedd på detta….jag skrattar åt mig själv…vänder och springer hem!! hihihihihihih fick lite mer träning än jag tänkt idag…och sprang milen på under 60 minuter….KUL….tack min kära väninna….för det!!! Utan dig hade jag inte pressat mig idag….hihihihih 🙂

Ja Ullared, visst är det ett kul ställe. Nu skall ni få se vad jag hittade!…Vi börjar med lite fina lyktor.

Visst är dom här lyktorna fina. Det är glas på insidan så det finna ingen risk att vinden kan blåsa ut ljusen!! De fanns som ni ser i både vitt och svart och i 3 olika storlekar dom var 20, 30 och 45 cm höga…kostade i nämnd ordning 29 kr, 49 kr och 69 kr och dom var jättefint gjorda!

DSC02664

Dessa nedan var också söta! Kostade 59 kr.

DSC02659

Dessa var också väldigt fina och prisvärda, dom var ganska stora och kostade som ni ser 199 kr.

DSC02660

Visar dom jag köpte en gång till ….visst är dom ursöta..2 st fick följa med mig hem och kostade 119 kr/ st. Den är otoligt välgjord, och om jag skulle köpt en liknande i Göteborg så hade jag fått betala fler hundra kronor mer per lykta. se på alla fina detaljer som det lilla låset till själva lyktan! 🙂 Dessa skall få flytta till mitt lilla sommarhus. Storleksmässig är den 23 cm bred och 32 cm hög. 

DSC02711

Jag köpte ytterligare två fina lykor som skall få var här hemma och stå utanför, den lilla skall stå på mitt bord utanför entrén och den stora på trappsteget. Skall visa er sedan hru det blev när jag placerat dom där de skall vara. Den lilla lyktan kostade 99 kr och ser ut så här….mått, bredd 27 cm och höjd 37 cm.

DSC02715

Den stora ser ut så här och kostade 129 kr…mått, bredd 37 cm och höjd 47 cm. På bilden ser de nästan lika stora ut men om ni tittar på kudden bakom lyktan så ser ni att denna nedan är mycket större! 🙂 Jättefina detaljer och mycket välgjorda till fantastiska priser!!  

DSC02713

Jag hittade också världens finaste väska och ett mobilskal i samma stil…titta här

Mobilskalet kostade 59,95 kr

DSC02689

Fler inlägg kommer med väskor och lite schalar, fler lyktor och mycket annat fint!!l

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.