Gekås i Ullared – Del 8 3 kommentarer


Så vad hände sent i går kväll, jag hade inte bara data strul utan kameran slutade och fungera tyvärr, och jag hoppas kunna fixa detta under dagen. Har dock några bilder som jag hunnit spara ner som jag skall visa ochnågra jag nu tagit med mobilen. Hittade även några fina väskor och ett jättefint mobilskal som jag även visade i förra inlägget, men vad jag inte visade var varför jag tog just detta mobilskal….anledningen kommer här!! En väska så klart! Så kittet blev en väska för 299 kr, ett mobilskal med samma utseende för 59,95 kr och ett armband med nitar och stenar för 34,95 kr…. 🙂 åhhh vad fint det blev. 

 väska DSC02689

Denna fina väska fick också följa med hem, den kostade 99 kr. Denna bild fick jag ta med mobilkameran så den är inte lika bra tyvärr!svart väska

Så här ser väggen med alla schalar ut och sedan har de lika mycket på andra sidan!! Kostar från 29,90 kr… 🙂 Vad jag kunde se men det kan ha funnits billigare!! Många fina men själv använder jag aldrig detta. 🙂

DSC02596

Köpte även fina underlakan som kostade 89,95 och är en sk kingsize d v s 240x260cm.

DSC02687

 Ni vet väl att Gekås även har nagellack från Depend, en flaska kostar 14,95 kr. Jag köpte en rosa så klart!

Nu skall vi bli lite praktiska också, med min träning så måste jag varje dag ta med mig mellanmål, som ofta består av yoghurt och torkad frukt och nötter, vad är sötare än dessa fina skålar i fina färger och lagom storlek!! En liten nätpåse med fyra skålar kostade 19,95 kr. Väldigt lika dom från Rice.

DSC02688

Dessutom har de nyttiga solroskärnor 500 gram för 10,95 kr, pumpakärnor 17,95 och pinjenötter för 28,95

DSC02677

Handlade även fina skärp på barnavdelningen…eller vad tycker ni om dessa……priser från vänster är 29 kr, 39 kr, 49 kr. Visst är dom fina!!

skärp

Jag hoppas verkligen att jag kan fixa kameran, för förutom alla fynd jag gjort som jag skall visa så har jag hur mycket fina bilder som jag tänkt visa er…men hålla ut….fler inlägg kommer ikväll!!

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 tankar om “Gekås i Ullared – Del 8

  • MH

    Fina fynd onekligen! Väskan med nitar var ett kap, det är ju så roligt att kunna handla så där billigt och ändå modernt. Trevlig sida du har.
    Må så gott från Österlen/MH

    • pretty Inläggsförfattare

      Tack vad roligt att höra att du gillar min sida! Ja det är roligt att göra fynd!! Åhh bor du på Österlen det är så otroligt vackert där!! 🙂 Ha en skön helg!!/Berith