Gekås i Ullared – Del 3 2 kommentarer


Ja det tar inte slut på roliga prylar man kan handla på Gekås. För min egen del tycker jag att det är som ”ett litet dagsäventyr” att åka dit. Man hittar alltid något kul och dom har dessutom roliga träningsprylar.

När det kommer till inredning har dom också lite fina saker, som denna hand med paljetter som man skall hänga smycken på.

DSC04398

Tavelramar har dom i massor både stora och små, och dom kostar nästan inte något alls. Riktigt roligt om man vill göra en hel vägg med fotokollage på familjen för ramar är annars ganska dyra.

DSC04397

Samma sak med lyktor, här hemma kostar ljuslyktor massor och på Ullared kan du välja de finaste och ändå komma undan billigt. Tror dessutom att det finns något för alla smaker för det finns så mycket att välja bland. Både när det kommer till storlek och stil.

DSC04393

Ni får bortse ifrån att det ligger frigolitbitar inuti lyktorna jag har tagit kort på.

DSC04382

Fanns även söta små värmeljuslyktor i pastelliga färger..söta eller hur!

DSC04380

…och ännu mera lyktor, och de flesta lyktor finns i flera färgställningar.

DSC04376

Jag vet inte vad det är med dessa söta små hus, men jag är löjligt förälskad i sådana här små hus som ser lite barnsliga ut. Detta en lykta man kan sätta ljus i.

DSC04375

Dessa karaffer var ljuvliga. Kan tänka mig att det skulle vara fint att ha en bricka med lite wishey eller liknande, eller varför inte bara som prynad.

DSC04372

Ett fint litet skåp med glasdörr och vacker text. Detta fanns också i olika varianter och färger.

DSC04394

Köpte själv två av dessa söta muggar som jag skall ha vid mitt SPA. Inuti ligger 4 iskuber som man kan lägga in i frysen för att hålla drinken kall och så blir det inte till vatten och spär ut det man dricker men det hålls ändå kallt. Superbra.

DSC04370

Sen hittade jag något fint som man kan ha till jul. Varför inte göra sin ischoklad i hjärtformar istället för vanliga formar.

DSC04387

…dom hade även fler varianter.

DSC04388

Självklart kan jag inte hålla ögonen borta från porslin…

DSC04386

Jag det där får bli del 3 i Ullaredsföljetången. Nu skall jag bara samla ihop lite mer saker jag köpte och visa er. Hoppas ni får en fin tisdag, jag laddar för träning i kväll.

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Gekås i Ullared – Del 3

  • pretty Inläggsförfattare

    Hej Linda,
    Jag handlar framför allt rengöringsmedel, hundgrejer och resten beror på vad de har helt enkelt! 🙂