Juldekoration och adventsljusstakar från Gekås i Ullared


Min tur till Ullared med min väninna var verkligen trevlig, vi tittade på massor av fina saker, vi åt lunch, fikade några timmar senare och shoppade en hel del.

Själv ville jag väldigt gärna se om jag kunde få tag på några fina juldekorationer, hade sett innan att Gekså skulle ha fina hundar i glas istället för julgranskulor och som den hundnörd jag är så ville jag gärna ha ett gäng med sådana med mig hem, och tänk att dom fanns!! Superfina!
DSC07808

Fotona jag tog på dom är igenom plasten i kartongen, så dom blev inte jättefina, men ni kan i alla fall se hur dom ser ut och de har massor med glitter och färger och alla hundar har tomteluva eller annan fin huvudbonad på sig! Hundarna som är ca 15 cm höga kostade 15 kr styckt! 🙂 🙂 Jag tog två av de flesta så att de fyller min gran med  små hundar!

DSC07809 DSC07805 DSC07807 DSC07812

Adventsljusstakar fanns det massor, men jag tog kort på dem som jag tyckte var fina. Själv har jag inga adventsljusstakar hemma för jag tycker inte det passar hemma hos mig, men jag brukar göra en själv med levande ljus att ställa mitt på bordet! Den får ni ser närmare advent men här kommer ett gäng bilder på dem som jag tyckte var fina och som jag hade kunnat tänkt mig köpa om jag velat ha en adventsljusstake!

Som ni ser har jag tagit foto så att ni kan se priset i nederkanten! Den här fina ljusstaken kostade 249 kr. Väldigt fin!

DSC07770

Sen har vi en liten fin sljusstake med kristaller i, också väldigt fin och kostade 199 kr.

DSC07771

Även den nedan har kristaller som hänger men denna är lite större och kostade 299 kr. Fina ljus i tyckte jag!

DSC07777

Lite mer klassisk som ett hjärta! Fanns som ni ser både i rött och vitt för 299 kr!

DSC07775

Sen hittade jag en som ser ut som klassiska lampfötter där ljusen är, väldigt fin om man har klassisk stil hemma eller ett helt vitt fint hem! Dom kostade 349 respektive 399! Visst var dom fina? Detta var absolut en av mina favoriter.

DSC07773 DSC07774

Ja sen har vi den här, men den kommer aldrig att slå orginalet som heter elflugan. Har sjäv 2 stycken av orginalet hemma i grått, men vill man ha en fin kopia så är denna ok, kostar som ni ser 89 kr.

DSC07779

Även denna i en klassisk form var fin tyckte jag, kostar 199 kr. Jag gillar ljusen på denna ljusstaken, lte nytt och fint!

DSC07778

Sen om man har plats för en jättestor ljusstake så hade dom denna som var lite extra med dom runda kloten tyckte jag! Men den kräver sin plats!

DSC07776

Sist i raden tog jag ett foto även på dessa, klassiksa men ändå fina! Den ena är i ek och den andra är vitmålad för 199 kr! Enkla men fina!

DSC07769

Sen fanns det lika många modeller till, men det var de mer klassika och tråkiga som vi sett år in och år ut! Så här fick ni foto på dom jag tyckte var lite extra fina!

Själv köpte jag mig även en väska för min dator! Har tänkt köpa en lite finare väska framöver men just nu hittar jag inte någon jag vill ha, så då får det bli den här så länge, som är svensktillverkad av Krusell och kostade 299 kr.

DSC07789

Köpte även en liten fin partyväska för 29 kr i guld som ser ut som en blomma! 🙂

DSC07800

Sen hittade jag även Charlotte Perellis Shimmering Lotion för 119 kr! 🙂 Denna har jag hört så mycket positivt om så nu skall den testas! Skall låta er veta vad jag tycker om den längre fram när jag hunnit prova.

DSC07794

Finns många hyllor på Gekås fyllda med spel, men jag köpte mig ett Alfapet, ett kul spel som är roligt att ha, det kostade 199 kr, men dom har alla spel man kan tänka sig!

DSC07802

Hittade ett kul set med isskrapa och snöborste, i rosa så klart! Jag avskyr att skrapa snö och i min Volvo C70 så har jag så klart värmare, det är bara det att ibland glömmer jag sätta på den och har bråttom iväg och då är det bra med en isskrapa! 🙂

DSC07801

Nu måste jag fixa mig i ordning för dagens jobb och träning men jag gör ett nytt inlägg i kväll med lite andra fina saker jag hittade, ljuslyktor och speglar och lite annat smått och gott! Ha en skön dag!!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.