Fantastisk 85-årig födelsedag


I dag har vi då firat min underbara mamma som fyller 85 år idag! Min storebror hade ordnat kalas hemma hos honom och jag och Anita (min storasyster) ordnade lite andra detaljer. Jag fixade förrätt och det blev parmaskinka med melon!

Jag, Anita och Jonny hade fixat presenterna ihop och vi lyckades verkligen med vårt uppdrag! Mitt uppdrag var ett par skor, men det blev 3 par och ett fint sett från Lindex. Min systers uppdrag var en jacka, men min syster å andra sidan hade köpt ett extra presentkort på Lindex. Min storebror (läs Marie hans fru) fixade en jättefin topp med tillhörande scarf och fixat all mat och dukning! Vi köpte allting i hop och sedan fick mamma även ytterligare 3000 kr att shoppa för själv och Jonny skall ta med henne till ett shoppingcenter i Örebro till mors dag.

Sedan fick hon en fin mobiltelefon av Sarah och hennes pojkvän samt Gustaf, Marie och Jonnys barn, och av Anton och hans fina flickvän fick hon en flaska champagne och vackra blommor! Så himla fina presenter!

Mamma blev nog väldigt överraskad av alltihopa, men det var riktigt roligt. Så innan det var dags för hemfärd så var hon tvungen att prova allt hon fått för att se om vi skulle byta något. Allting blev så himla snyggt ihop! Perfekt skötte vi våra uppdrag tycker jag.

Sara hjälpte henne med telefonen och att programmera alla våra nummer i så hon kan ringa oss!

Ni ser en väldigt nöjd mamma, då blir man väldigt glad i hjärtat!. Marie hade inhandlat den fina moderna toppen i olika blå nyanser. Jag hade inhandlat sneakers i exakt samma färg som toppen, och min storasyster den ursnygga bomberjackan med gulddetaljer. Det blev riktigt snyggt. Ni ser ju att hon poserar nöjt! Så kul och roligt att det blev så bra!

Sedan blev det ett set med en topp med en ananas i guld, med tillhörande nätskor med liten klack. Mamma sa först att hon trodde de var för smala, men när hon väl fick dom på sig ville hon inte sedan ta dem av sig! Så vi stoppade ner hennes sandaler hon kom dit i och så åkte hon hem i de nya skorna och nya shorts.

Bilden är tagen när hon pratar med någon så hon är egentligen jätteglad men jag fick tyvärr inte med det i bilden! Hon provade också skorna med de strumpor hon hade på sig men fick även flera set med olika typer av strumpor till det olika skorna hon fick.

Sedan fick hon även en topp i grönt och blått som hon också passade jättefint i men jag fick dessvärre ingen bild på det.

Sandalerna i svart/vitt passade också klockrent och dom blev hon också jätteglad över. Som ni ser har sneakers även en dragkedja så det är bara den hon behöver öppna när hon skall ta på sig skorna! Smart va!

En riktigt bra dag som kändes bra i hjärtat när man åkte därifrån! Blir så himla glad när man kan göra sin världens bästa mamma riktigt glad och överraskad!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.