Paketinslagning!


I dag är det ingen vanlig dag. För i dag är det min mammas 85-års dag! 🙂

Jag har köpt lite paket som jag slagit in. Det blev några stycken och nu är jag ganska säker på att hon inte kan läsa detta för hon har helt enkelt inte tid.

Jag har köpt lite fina skor till henne. Hon är pensionär och har jobbat hela sitt liv inom sjukvården och hennes pension är inte den bästa. Som ni ser har sneakers dragkedja på sidan vilket innebär att man aldrig behöver hålla på att knyta skorna utan man knyter och sedan tar man av- och på genom att öppna och stänga dragkedjan!

Så ett helt annat ämne som har med detta att göra, så är jag skitförbannad över att vi inte kan hjälpa dom som faktiskt varit med och byggt detta landet utan vi skall ta in flyktingar så många som landet inte mäktar med och varken resurser eller pengar finns.. Det tycker inte jag är sans och balans. Vi håller på att montera ner vår välfärd och snart finns inte mycket kvar. Men vi kan tillåta att det bor människor som vi betalar för och ger stöd i den utsträckning vi gör. Det är inte politiker som tar sitt ansvar.

Hur som helst så försöker jag hjälpa mamma med det jag kan och nu har jag alltså köpt 3 par skor till henne. Ett par sandaler från Scholl, ett par finskor och ett par sneakers från Gabor. Jag har även köpt ett set med shorts och med matchande topp med guldtryck, och en extra topp som skall passa till finskorna som går lite åt silver/guld. Massor av strumpor, en BH och ett läppstift! Sedan har vi lagt lite pengar i en pott vi 3 syskon som hon skall själv få handla det hon vill ha. Jag vill att hon skall känna sig fin och ha lite att byta med och inte alltid behöva köpa det billigaste, billigaste.

Om någon vecka så åter jag och hjälper henne med trädgården och då skall jag köpa blommor till henne också! Alltid när jag är där så försöker jag handla lite och lägga i frysen och köper lite extra paket kaffe och annat som gör att det drygar ut hennes kassa lite grand.

Men i dag är det hennes födelsedag och det skall vi fira. Till förrätt blir det parmaskinka med melon. Det blir grillat till varmrätt och sedan blir det tårta till kaffet! 🙂

När ni läser detta har min mamma redan fått sina presenter! 🙂 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.