High & Low LdiR


I dag har jag fått många mail och telefonsamtal om vilka modeller jag beställt av de höga modellerna, och jag länkade innan till ett tidigare inlägg…men jag gör ett nytt försök och hoppas jag kan stilla er ”LdiR hunger” 🙂

Tänkte därför att jag börjar med lite bilder på de höga LdiR boots jag beställt. De höga passar naturligtvis jättebra till kjol och klänning men även de höga kan man ha till både byxor och kjol !! Jag får leverans i slutet på augusti eller början på september. Ni som är intresserande av att boka ett par för att vara säker på att få ett par i rätt färg och storlek, maila mig på [email protected] eller ring mig på butikstid 11-18 på telefonnummer 031-18 83 00.

Först vill jag natruligtvis slå ett slag för de fina med massor av nitar som jag beställt i färgen denim (denim = jeansblå) och fune (fune = beige). Dom kommer bli supertuffa till en pennkjol eller en fin klänning i höst och vinter när man vill tuffa till den i övrigt klassiska outfiten något! Eller varför inte till ett par vanliga jeans! Eller till en fin känning när man skall gå ut på fest och vill se lite tuffare ut än ett par ”höga klackar”!!

Den nedan har jag beställt i färgen den har på bilden som heter FUNE! Den har nitar på hela framsidan som är som ett stort kors, ni ser den helt utsträckt på den vita stövlen på bilden under! Det som blir så tufft med denna stövel är att det blir mycket nitar i fram som syns! Spänne där uppe och klassisk LdiR hälkappa! 

 ldirhighbeige

Så här ser nitarnas mönser ut! Fast vit har jag inte beställt hem.

0332-2-ice-600x900-320x320

Har även beställt samma stövel i jeansblå (denim) men den hittar jag ingen bra bild på men nitarna är de samma som ovan och den ser supertuff ut i jeansblå!!

Färgen denim ser ni här nedan!!

0134-denim-600x900-320x320

Sen har vi de rosa som man gärna hade velat ha varje dag i veckan !!! Jag tycker att den ljusrosa är superfin och även här att den är lite ”sötare” passar jättebra till en i övrigt tuff klädsel. Det är viktigt att bryta av! Eller också vill man vara allt i genom ljuv och söt och ha dem till en lika söt klännaing!! Kontrasten till jeans skulle också bli jättefin! Eller tänk er till ett par jeansshorts nu innan hösten tar vid!! 

Crosta confetti ny

Sen har vi de tuffa häga LdiR botsen i färgen kaki, med spänne där uppe och nitar på hälkappan i bak, denna modell har jag bara beställt i färgen KAKI.  

Kaki

Dessa svarta med lite ”farliga” nitar är så fräcka och rockiga! Nitarna är spetsiga, titta på bilden noga så ser ni det! Hälkappan har också nitar!

svarta

Jag har även beställt de rikgtigt mörkbruna som modellen nedan. Riktigt snygga och färgen blir bara helt rätt till hösten!!

Brun   

Ja sedan har ni den låga, som modellen nedan också denna i färgerna denim, fune och naturligtvis svart!

0144-noce-600x900-320x320 

Så nu vet ni vad ni skall göra om ni är sugna på ett par LdiR boota. Maila mig på [email protected]

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.