Sömnad för hela slanten


I dag blir det sömnad hela dagen för min del, måste sy färdigt längder till kund som jag lovade i går att de skulle kunna hämta i eftermiddag!

Sen blir det sömnad av Designers Guild till utställningen, och om jag hinner hoppas jag även hinna med att skylta om åtminstone ett fönster! Man vet aldrig i förväg hur mycket kunder det blir så därför är det alltid svårt att veta vad man kommer att hinna med! Men jag skall göra mitt bäsat för att åtminstone hinna med en skyltning klar! REA pågår för fullt i butiken och även på hemsidan www.prettyhome.se.

Här kommer lite mer fina bilder på handdukarna som jag packade upp igår de finns i fyra olika storlekar och ni hittar dem HÄR på min hemsida. Just nu har jag 20% på dem så passa på !! Man köper dom i förpackningar där gästhanddukar ligger 6st (33x33cm) de är jätterfina att lägga på handfaten när man har gäster eller anväda till ansiktet, vanliga handdukar ligger 3st (50x100cm), badhanddukar (70x130cm) ligger 2st och badlakan (100x165cm) som är ännu större ligger en och en. 

 004_S_AW12preview 008_AW12preview

Rosa helt ljuvliga!!

ny

020_AW12preview

Färgen lime är också helt fantastisk!!

003_AW12preview 013_AW12preview

Jag hoppas kunna visa er en fin ny uppsättning i kväll från det jag sytt! 🙂 🙂

Om ni letar efter ny matta så passa på nu för vi har 20% på dem och frakten ingår i det priset! Ni hittar Designers Guild mattor HÄR. Mattor från Christian Lacroix hittar ni HÄR

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.