Jag modellar med byxdress från Pernilla Wahlgren Collection!


Nu har dom då äntligen kommit. Vissa klänningar tar lite tid, andra får vi lite tidigare än beräknat. Byxdressen var en sådan som kom tidigare än tänkt, men är åndå lika efterlängtad. Vi har redan bara ett fåtal kvar i vår webshop men jag lyckades lägga beslag på några extra exemplar så var snabb om du vill ha en du också. Ni hittar dom HÄR! Vi har  skickat i väg samtliga beställningar i dag så ni som redan beställt kan vänta ett litet paket om 1-2 dagar!

Det första jag gjorde när jag kom hem var att börja prova! Började med den blå byxdressen och tog ett par mörkblå höga LdiR boots med nitar (finns kvar ett par i vår webshop med nitar i storlek 40). Så här blev det!

bild blå3 (2) bild blå5 (2)

Provade även den rosa och insåg att jag älskade den lika mycket. Valde rosa LdiR boots med applikation i mocka som jag bara älskar (finns några få par kvar i webshop i storlek 38)

DSC00170 DSC00169

Provade även med en tröja jag köpte idag på Lindex från Kate Hudson kollektionen och den gör också att man blir mer klädd även om man har en byxdress! Superskön och kostade 299 kr. Helt plötsligt fick den lilla byxdressen fler användningsområden! 🙂

DSC00179

 

Vad tycker ni?DSC00180

Byxdressen har fickor så den är dessutom mycket praktisk och det finns ett skärp till som man kan ha ett eller två varv runt midjan beroende på vad man tycker är snyggt! Det sitter även ett resår i midjan som sitter löst och fint så man behöver inte skärpet om man inte vill. På bilden har jag valt att inte ha det! Ni hittar dom fina byxdressarna i vår webshop HÄR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.