Nu kommer en strid ström av klänningar och pensionssparar ni?


Nu gäller det att lägga sin beställning i tid. En klänning som nu är hög tid att lägga en beställningn på då den kommer till oss under april månad och redan är slutsåld hos leverantören är denna vackra klänning! Vi har fortfarande kvar ett antal i varje storlek men den börjar nu ta slut! I love it! Ni hittar den HÄR

17066_2ee7706e57708da7b3fc492e7079cdda

Vi har även några få exemplar kvar av de klänningar vi beställt av denna vackra klänning som heter Colourful Short Dress Multicolour, den finns även som långklänning och den är hög tid att beställa då vi även här bara har ett fåtal kvar i varje storlek!

17608_47946cbb3c7303fe8531f1e27a6ba197

Pensionsspara är ett oerhört tråkigt ämne, eller vad tycker ni? Pensionssparar ni? Jag börjar komma upp i den aktningsvärda åldern (47 år) när man faktiskt börjar fundera på det där röd/oranga kuvertet som kommer med posten! Hur tänker ni? Nog för att jag har kommit upp i maximal tjänstetid för att få maximal ITP 2, men det verkar inte hjälpa alls. Har ni en tjänstepension? Det har jag och jag har också placerat den del av summan på min allmänna pension som man får lov att placera! Men det verkar ändå helt omöjligt att förstå allting och jag känner mig inte direkt dum, men just i denna fråga verkar det näst intill omöjligt att överblicka vad man faktiskt kommer få i pension?

Jag har heller inte varit borta från arbetsmarknaden några år, men ändå är pensionen urdålig! Om man sen går in och gör en kalkyl på den avsedda siten så får man någon form at illusion att man kommer få massor med pengar när den räknat ihop allt. Jag känner mig oerhört misstänksam emot detta!

Hur gör ni? Har ni några tips? Jag måste nog gräva mig ner i detta tror jag, om ni har några tips kom gärna med dom! Jag funderar även på om man alls tjänar på att pensionsspara? Idag får man skattereduktion med idag 12.000 kr om året, men sedan när den skall betalas ut får man ändå betala skatt på det så det verkar oerhört dumt att pensionsspara och dessutom är det massa avgifter på de allra flesta pensionssparanden, då verkar det mycket fördelaktigare att spara på ett konto och placera pengarna? Tänker jag fel nu?

Jag vill i alla fall ha en skön pension, nu kanske jag hinner dö innan dess eller blir överkörd av en buss i morgon, men det vet jag tack och lov ingenting om!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.