Klänning från Michael Kors


Jag fick en fin klänning i söndags. En underbar stickad klänning från Michael Kors. En klänning som det står ”Berith” på med stora bokstäver. Jag älskar nämligen klänningar med A-form och har alltid gjort. Denna klänning var väldigt speciell då fallet på klänningen var helt underbart och det var längesedan jag provade en sådan klänning som jag blev helt förälskad i.

IMG_2709

Den är stickad med två färger dubbelt i fantastisk tjock härlig kvalitet. Älskar den verkligen! Klassisk modell som jag kommer ha så mycket användning för.

IMG_2708

Jag har dessutom en fin liten väska från Michael Kors i svart och guld som kommer passa jättefint till och svarta boots även dom från Michael Kors…kommer bli fint!

IMG_0804

Glad tjej men enligt Stefan så var jag tydligen värd den så någonting måste jag gjort rätt! Även hundarna tyckte den var fin….

Jag brukar skoja med Stefan och vara hundarnas röst. Jag skall kanske spela in ett avsnitt någon gång…hahaha…dom brukar i alla fall tycka att jag är fin i allt och att jag alltid har rätt! hihihihi. Det är bra att alltid ha någon på min sida, i detta fallet två! 🙂 Man får inte roligare än vad man gör sig säger dom! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.