Krukor och produkter, träning och Pernilla Wahlgren Collection! 1 kommentar


Nu är det snart dags att börja planera vad man skall sätta i krukorna där ute. Själv har jag krukor på terassen här hemma  i mitt hus, utanför huset och sedan krukorna i sommarstugan.

Jag bor i ett funkishus av cederträ, cederträ är ett hårt hållbart träslag som skall hålla för väder och vind i åtminstone 100 år, så det kommer helt klart att överleva mig. Jag har krukor både närmast huset vid entrén och på terassen. Här hemma brukar jag plantera vita pelargoner med riktigt gröna blad i grå krukor och köpa någon hängväxt i grågrönt att blanda till de gröna bladen. På terassen brukar det bli min favoritfärg, blå, lila och grönt!

DSC04763 DSC04764

I sommarstugan däremot brukar jag plantera pelargoner i olika rosa nyanser då jag tycker det passar bättre där!

DSC03607

 

Tänkte även jag skulle tipsa er om hårprodukter som är dom absolut bästa jag någonsin använt. I större delen av mitt liv har jag använt Redken som skall vara en superbra produkt, men sanningen är den att jag inte känner någon skillnad om jag använder Redken eller ett billigt schampo från Ica! Sen jag började med dessa produkter så kan jag faktiskt inte leva utan dom speciellt DRYCLEAN är min absoluta favorit för att få volym på ett enkelt sätt! Pröva om ni inte redan har gjort det, de finna på de flesta apotek att köpa upptäckte jag nu!DSC03454

 

I dag har jag tillbringat hela eftermiddagen i sommarstugan och grävt land. Jag är nu så pass färdig att jag bara kan börja köpa plantor till ett av de större landen jag grävt där jag tänkt mig att plantera hallanplantor. Jag har även gjort klart alla mina upphöjda bäddar där det blir sallad, dill, morötter, rädisor, rosmarin, gräslök. Skall även sätta gurka, tomater och bönor med det får vänta ännu en stund då det inte är tillräckligt varmt i jorden ännu! Rabarberna har redan visat sig och det dröjer nog bara en vecka till det blir en rabarberpaj!

Stefan har grävt sista biten fram till husen med kommunalt Vatten & Avlopp som blir inkopplat i början på maj! Både till huse och gäststuga, åhh vad härligt det skall bli! Vi har ganska ont i kroppen båda två så jag är väldigt glad att jag var ute på min löptur i morse för nu hade jag helt enkelt inte orkat.

bild träning4

 

Nu skall jag göra lax i ugnen med haricovert och räkröra! Vill även tipsa er om klänningen som kommer in i denna veckan, Striped dress orange/pink och blue/offwhite, samt scubadress. Lägg din beställning nu så du är säker på att få ett exemplar för den är redan slut sedan flera veckor tillbaka hos leverantören. Ni hittar alla klänningar HÄR

17066_2ee7706e57708da7b3fc492e7079cdda 17062_9852b0550e4cda3b7582786e3a108311

Förra gången så klänningen ut så här på Pernilla, då hade den bredare ränder.PW2-Lookbook 17371_a2be732c7e097848c78f6388aca761f2

 

Ha en skön kväll och ni hittar alla produkter i vår webshop HÄR


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Krukor och produkter, träning och Pernilla Wahlgren Collection!

  • pretty Inläggsförfattare

    Hej Anna,
    De fina krukorna köpte jag för många år sedan från Dixie, men de finns tyvärr inte kvar längre.
    Ok är du sugen på en poncho i persika så lägger jag undan en till dig för jag har bara några få kvar! Så kan du höra av dig om du vill ha den eller ej, men innan jag hört i från dig så låter jag den vara bokad så inte samma misstag uppstår som med handdukarna, det vill jag inte riskera! 🙂 Den ponchon är superfin och absolut den finaste denna säsongen.
    Kram //Berith