Träning och mat! 1 kommentar


Jag måste erkänna att mina senaste 14 dagar har jag haft väldigt svårt att få till min träning. Jag har haft alldeles för mycket att göra på alla plan så jag har bara tränat några få gånger, men nu måste jag ändra på detta. Samtidigt måste jag skärpa till mig med maten och tänka på vad jag äter! När jag är stressad så har jag en tendens att äta en del skärp bara för att jag inte hinner det jag måste, nämligen planera min mat. I bland får man börja om från början och nu börjar jag om från början!

I går morse fick jag en sovmorgon och jag sov, hör och häpna, ända till klockan 09:00. Det händer aldrig men jag måste ha varit helt utmattad. När jag gick upp kände jag därför plötsligt för att ta en löptur och kände att det var bäst att jag bara drog på mig kläderna innan jag hann tänka efter för mycket. Jag visste från början att passet skulle bli tufft! Sagt och gjort så drog jag på mig mina kläder och drog ut 10 kilometer på 49 minuter, inte så bra, men riktigt bra med tanke på förutsättningarna.

Så nu gäller planering av mat ordentligt igen och i kväll blir det  återigen en kväll utan träning då jag skall jobba i kväll.

bildmat

Hur har ni det med er träning får ni till den i det fina vädret för nu kan man åtminstone inte klaga på det längre! 🙂


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Träning och mat!

 • pretty Inläggsförfattare

  Hej Anna,
  Ja visst är det så Anna, visst har det påverkat mig i allra högsta grad.
  Det var tråkigt att höra då får du hänga på här och börja träna och äta rätt du också. Förstår att det känns tungt när du var så duktig, men du skall se att det vänder snart igen!
  Fyllde du år den 22/4 GRATTIS ANNA, hoppas du hade en riktigt fin dag, och då så klart får man äta vad man vill och lite till!! 🙂 🙂 Det är tillåtet!!
  Vi hjälps åt att peppa varandra Anna. Vi fixar detta 🙂
  Kram// Berith