Lämna in bil!


I dag är det lite extra bråttom på morgonen för jag skall lämna in min Volvo C70 på service och laga ett stenskott. Har även fått leveranstid på mini nya Volvo XC60 som jag skall hämta den 4 mars! Då ska dom ha satt på sommardäcken så det blir lite extra vårkänsla. Dels slipper jag byta till sommardäck själv och dels så får jag en ny bil isället. Lyxigt!

Så nu på morgonen har jag lite bråttom för dom killarna i verkstaden dom börjar jobba så tidigt! 🙂

Ska blogga lite mer om kläder från Love Forever som jag fick i går, men ni får vänta tills i kväll som kommer det mer inlägg om detta! 🙂 Men om ni söker en lätt dunjacka så är jackan jag visade i går helt underbar. Det kommer bli en perfekt övergångsjacka mellan vinter och vår…..ni hittar den HÄR

Ni ser även på bilden nedan den lilla volangen vid ärmen och att det på axeln är en liten, liten puffärm. Alldeles perfekt för att se feminint och snyggt ut.

DSC09872

I kväll skall jag till Dorsia i Göteborg för att Designers Guild är där med sin nya kollektion. Vi har redan sett den så vi gör ett besök för att träffa våra kära kollegor från Designers Guild och mingla lite!

 

Hoppas ni får en bra torsdag, jag har det lite stressigt nu så jag får visa er mer sedan! 🙂

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.