Oj vilken dag….äntligen hemma!


I dag har det varit full rulle, lämnade in bilen tidigt i morse. Sedan till jobbet. Sen skulle jag hem till hundarna och hade glömt av att jag inte hade någont bil? Hur kan man glömma det? Vet inte!

Fick lånat en bil och åkte snabbt hem till hundarna, fick ingen lunch och gick en sväng i regnet med hundarna och sedan snabbt tillbaka! Försökte mig på konststycket att försöka ladda över allting från min gamla iphone till min nya! Gick inget vidare för jag hade 11GB bilder i telefonen så den nya krashade…hahahahah. Ja det var bara att börja om igen och till slut funkade det när jag fört över alla bilder till datorn! 🙂

Hem sent från jobbet för att gå ut med hundarna och för att sedan åka in till Dorsia och träffa trevliga Mikaela och Martina från Designers Guild! Supertrevligt så klart och Mikaela gick igenom alla nya tyger och det är alltid lika roligt när någon annan går igenom dom så man ser dom på ett helt nytt sätt!! Bra och nyttigt!

Dorsia är som en saga i sig själv, som en egen liten värld i världen! Underbart! Ni som ännu inte besökt Dorsia gör det nästa gång ni besöker Göteborg om så bara för att gå in och titta på härligheten! Jag lovar att ni inte blir besvikna.

DSC06234

Tack för ett trevligt möte Mikaela och Martina och hoppas ni har tid att titta förbi i morgon! 🙂 🙂

DSC06205Nu

Nu har jag även hunnit lägga upp ännu en t-shirt från Pernilla Wahlgren Collection i vår webshop i svart som ni hittar HÄR

17113_cae18d7fe48066c337cc9ba1352c4370

 

Hoppas ni får en fortsatt fin kväll!!  🙂

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.