LdiR boots på väg! 5 kommentarer


Just nu håller jag på att lägga in LdiR boots i min nya webshop som förhoppningsvis skall lanseras denna vecka. Det roliga eller tråkiga är att det inte finns så många kvar! Fortfarande kan ni naturligtvis maila mig på [email protected] för att boka ett par. Stövlarna är på väg från Italien så jag hoppas slutet på denna vecka eller början på nästa.

Samtidigt så funderar jag på att lägga en extra beställning på beige (fune) låga, svarta låga, rosa låga, kaki låga. Om ni är intresserade av detta så maila mig på [email protected] och tala om vad ni önskar och i vilken storlek så kan jag göra en beställning efter det om intresset visar sig vara stort! Men för att beställa så behöver jag veta vilken modell och färg ni önskar, samt storlek. Jag behöver också namn, adress och telefonnummer.  

De jag har kvar nu är!

Höga i kaki i finns storlek 38 kvar! Dessa har även hälkappa med nitar som ni  ser här nedan.

Kaki

Höga rosa i storlek 38 och 39, dom här är bara ett måste! Love them! Tänk er dessa till en klänning i stället för att par höga skor!

Crosta confetti ny

Höga svarta med spetsiga nitar i storlek 38 och 39. Dessa är superrockiga och kan tuffa till vilken outfit som helst. 🙂 en snygg klassisk pennkjol till exempel och så dessa rockiga stövlar! 

svarta

Höga beige och jeansblå (denim) med massor av nitar fram och  i storlek 38 och 39, supertuffa! Själv skall jag ha ett par i jeansblått!!!

ldirhighbeige

Även den supersnygga mörkbruna med nitar i cirklar har jag kvar i 38. Kommer bli en riktig fullträff i höst!

Brun

Ni vet var jag finns [email protected]. Vi skickar frakt fritt i hela Sverige! 🙂

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 tankar om “LdiR boots på väg!

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Stephanie, Roligt att du gillar dom och om jag föstår dig rätt så menar du Ldir bootsen. De kommer troligen till sensommaren så jag kommer inte få in några innan dess! 🙂 Det är nämligen lång produktionstid och de görs bara på beställning och har dessutom en månad stängt över sommaren! 🙂 Just nu har vi bara ett enda par kvar i jeansblått!
   MVH
   Stephanie