Snart dags för ny webshop! Nya mattor från Designers Guild!!


Ledsen om jag inte hinner blogga som jag skall, men vi håller på att lansera vår nya webshop och det är mycket jobb med att göra designen, lägga in nya produkter och göra det snygga så ni skall gilla den!

Förhoppningen är att vi lanserar den under morgondagen, och man kan börja handla direkt, men vi kommer naturligtvis fortsätta att lägga in nyheter den närmaste tiden.

Just nu vill jag visa er alla fina nya mattor som vi kommit denna säsongen och vi har redan några av dem i vår utställning! Samtliga mattor finns i två storlekar 160x260cm eller 200x300cm. Just nu har vi ett introduktionserbjudande på samtliga mattor som innebär en rabatt på 20%! Välkomna att välja ut er matta för hösten!

Först ut är Kashgar Jade som är en matta med en liten sliten vintage-look, ingen matta ser exakt likadan ut i slitningen. Mattan finns i vår utställningen! Kashgar jade

En annan matta som vi också har i utställningen är Constantinople Fuchisa, också helt underbar matta!

constantinople fuchsia   

Nästa matta är också ny för säsongen och är helt underbar!

canari pimento

Ytterligare en fantastisk matta är Savien Indigo, helt underbar och påminner lite om batik! Supermjuk kvalitet!

Savine indigo 

Den grå mattan Aksu Graphite är också helt fantastisk! Tror verkligen det finns något för alla bland Designers Guild alla vackra mattor!

aksu graphite

Sen har vi ägen en mer neutral men ändå fräck och annorlunda! Namnet på mattan är Lantau Champagne!

lantau champagne

Alla dessa nya mattor har jag bara lagt in i den NYA webshoppen, så ni får hålla ut lite innan den nya webshopppen öppnar upp! Men senast på fredag skall den vara öppen. Vill ni redan nu beställa någon av mattorna så maila oss på [email protected] eller ring oss på 031-188300.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.