LdiR boots till förhandsbokning i webshop!!


Då kan ni äntligen förhandsboka låga LdiR bootsen i webshoppen. De höga går ej att förhandsboka utan beställs som vanligt för de är här vilken dag som helst, medans de låga levereras i mitten på oktober.

Många har frågat om man kan använda dessa boots på vintern, och det kan man självklart. Jag skulle dock inte rekommendera att gå ut med hunden i slask och snö, men det klarar ju å anda sidan bara riktigt grova skor av. LdiR boots har en gummisula och är gjorda i riktigt fint skinn och alla boots är handgjorda ochman behandlar dom precis som ett par vanliga skor men skoputs och impregnering! Dom är verkligen superfina både till jeans och kjol/klänning. Just den modellan jag beställt med dubbla remmar och spänne är aningen högre vilket gör att det är fina även till kjol/klänning. Perfekta för en utekväll !!

Jag har nu beställt förljande färger, brun, vit (superfin färg på vintern), rosa mocka, jeansblå, kaki, beige och svart !

På bootsen som är jeansblå och bruna har jag ingen enskild bild ännu, men ni kan se dom på denna bild som jag visar nedan. Jeansblå längst till höger och brun allra längst ner.

Jeansblå låg

Den i rosa mocka är ”to die for” och alla jag beställde i första leveransen är redan slut! Men nu har ni chansen att lägga en ny beställning. Är storleken slut i butiken, så finns det fortfarande möjlighet att tilläggs-beställa så hör av er i så fall och maila mig på [email protected]

Om ni vill boka ett par men inte lägga en order i webshoppen så är ni välkomna att mala mig så skickar jag en faktura manuellt i stället, så maila på [email protected] eller ring oss på butikstid 031-188300 (mån-fre 11-18 lör 11-14).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.