Bokning av LdiR boots + Dagens träning!


Hoppas det inte undgått någon att jag nu lagt ut LdiR boots för bokning i vår webshop! Det går naturligtvis bra att maila oss också på [email protected] så kan vi ordna det den vägen för de som tycker det är enklare!

Jag har lagt en ny order på LdiR boots och de kommer till butiken i mitten av oktober! Vi har bland annat beställt låga boots med två remmar och spänne i 7 olika färger, kaki, beige, jeansblå, vit, svart, brunn i skinn och rosa i mocka!

Av den låga modellen har jag bara beställt den modellan som ni ser nedan i olika färger, och bakgrunden är att just denna modell är något högre i skaftet vilket gör att man kan använda dom till både kjol/klänning och jeans/byxor. De anda modellerna är för låga för det enligt mitt tycke, det blir inget snyggt!

Här kommer lite smakprov!

Nedan i färgen kaki!

Kaki låg

Nedan i färgen beige (FUNE)

fune låga

Dessa i rosa mocka kan man bara inte var utan och den har alla nitar och spännen i silver! Den rosa har jag bestält med rosa hälkappa i stället för en klassisk LdiR hälkappa då jag tycker det blir snyggare helt enkelt!

rosa låga silver

Dessa i färgen Ice white är bara ett måste, kommer bli superfint i höst/vinter!

ice white låg

Har även klarat av min träning i dag. I dag var det dags för en kortare runda i snabbare takt så det blev 4 km där de första två kilometrarna gick i en takt på 4,5 minuter/ kilometer, och de sista i 5 minuter/ kilometer. Känner mig nöjd med resultatet även om det inte är någon högre hastighet, men jag får tänka på att jag får ta det lite försiktigt med mitt knä. I morgon är det dags för en längre runda på 1 mil. Japp, jag är på väg i rätt riktgning det är helt klart!

DSC05553

Här kommer en liten före och efter i nuläget, bilden till vänster tog jag den 31 juli d v s för 1 månad och 7 dagar sedan. Bilden till höger tog jag i dag. Ser ni någon skilland. I kilo är skillanden 0 kg, men jag har lagt på mig muskler och blivit av med ca 5 kg fett. Det har jag åstakommit av att träna och äta ordentligt. Inga dieter, ingen bantning, ingen fasta, igen 5:2 diet, utan bara gjort av med mer än jag stoppat i mig och tränat…..samt vilat emellan träningsdagar! Man kan och ska inte träna samma muskel flera dagar i rad! Vänta bara tills jag förlorat min 10 kg jag har! 🙂 🙂

föreefter

Har även hunnit göra en räksallad och en chokladmosse. Det får man nämligen äta när man tränar….reglerna är enkla…..göra av med mer än man stoppar i sig. Bantning och dieter är inget för mig, har aldrig varit och kommer aldrig att bli! Alla vet förhoppningsvis vad som är bäst för just dom! 🙂 🙂 Men jag tror stenhårt på att äta lite av allt och inte överdriva något!

Så här ser min middag och efterrätt ut i kväll! DSC05561

Min chokladmousse på mörkchoklad! 🙂 Älskar chokald!

 

Nu skall jag ta en promenad med mina finaste monster! Så här såg dom ut idag, vet inte vem Lufsen räcker ut tungan åt 🙂 Antagligen mig!

DSC04313

Ha en skön lördagkväll!!

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.