Lördag och packning pågår och jeans och jacka från Circle of Trust!


Nu startar ned-packning av våra lagerytor. Jag har ofantligt mycket tygprover som skall packas ner logiskt så jag sedan lätt kan hitta dom. Därför har jag köpt fina transparenta förvaringsboxar som går att försluta så att inget damm kan komma in, perfekt!

Vill bara visa er de otroligt fina jeansen från Circle of Trust som vi fått in både baggy fit och skinny fit. Ni som ännu inte provat ett par jeans från Circle of Trust måste göra det. De sitter som ett andra skinn, och jag vill även göra jämförelsen med  jeans från Please som är nästan dubbelt så dyra och tyvärr går sönder väldigt snabbt. Det är åtminstone min erfarenhet. Jag tänkte först ta in jeans från Please men insåg efter egna erfarenheter att jag inte vill att mina kunder skall göra samma upptäckt. Från Circle of Trust är det verkligen kvalitet du betalat för och ändå så ligger jeansen bara på 1099 kr styck, helt otroligt.

Circle of Trust jeans är välkända för sin egen stil, pefekt passform och för att vara annorlunda. Varumärket Circle of Trust vill dessutom medverka till att klädindustrin är dedikerad till att medverka till en rättvis handel och som i förta hand handlar om arbetsvillkor. Circle of Trust tar heller inte ut något extra för att vara just ett varumärke som värnar om rättvis handel utan ser det som en självklarhet. Så bara det gör att Circle of Trust är ett varumärke i tiden! De har dessutom fått mycket uppmärksamhet genom att flera kändisar använder dom.

Dessa jeans nedan är skinny fit med high waist och de finns även i jeansfärg och jackan finns även i limegul och passar perfekt till jeansen! Väskan kommer från Thyme for Ginger och passar naturligtvis perfekt till denna outfit! T-shirt från Pernilla Wahlgren Collection hittar ni också i vår webshop och just nu till ett pris av 279 kr. Ni hittar vår webshop HÄR

 

DSC00966

 

DSC00971

Jackan är verkligen supercool, själv är jag helt förälskad i den limegula färgen!

DSC00970

Som ni ser är den välgjort med fina detaljer!

DSC00969

 

Marney Demin Skinny fit och high waist! Jag kan absolut säga att för oss som är 40+ så är dessa jeans perfekta just därför att de har high waist och samtidigt ser ut som de har en låg midja, och det är för att man sytt i blixtlåsen högre upp så den lurar ögat. Mycket smart!

 

marney-dnm-shredded-indigo1 marney-dnm-shredded-indigo2

Marney Wax Coconut Slim Fit och Hight waist

marney-wax-coconut1 marney-wax-coconut2

Zoe Powder Coconut Baggy Fit och High waist. Dessa påminner i modellen om Pleasejeansen fast högre kvalité och bättre stretch

zoe-powder-coconut1 zoe-powder-coconut2

 

Jag har på mig Marney Denim Skinny fit med den gula mockajackan! Love it!

 

DSC00901

Ni hittar alla jeans och jackor från Circle of Trust HÄR

Måste bara också visa de fina förpackningarna av trädgårdsslangarna!Slangarna kommer med fina små handtag som man kan bära som i, en kund trodde på riktigt i går att det var en väska och ville absolut ha en! 🙂 Det säger hur välgjorda dom är!

1200x1200_hose_white_snake2-600x600

 

Sedan kommer alla delar man väljer till i fina förpackningar, som t e x munstycket som man själv väljer färg på. Munstycket i guldfärg tillhör den så kallade de luxe, då den är gjort i mässing precis som förr i tiden, medans de andra är gjorda i traditionell plast som alla munstycken i dag i handeln!

1200x1200_nozzle_white2-600x600 800x800_nozzle_gold3-1-600x600

Väggfästet kommer i en påse från Garden Glory med ett svart sidenband!

1200x1200_wallmount_white2-600x600

Det fina väggfästet i form av ett horn är tillverkad i gjuten aluminium och sedan målad i respektive färg kommer i en stor fin kartong!

bildreindeerväggfäste

 

Hoppas ni får en fin lördag, själv skall jag nu byta om och fixa mig i ordning för dagens arbete i butiken. Ni kan med största sannolikhet se min ”dagens outfit” på instagram om en stund, och jag blir så klart superglad om ni vill följa mig där och jag heter ”prettyhomeinteriordesign” !!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.