Nya toppar från Love Forever och tips om instagram och blogg ni skall följa!


Börjar med att visa er ”dagens outfit”. Jeans Marney Denim från Circle of Trust och mockajacka i beige även den från Circle of Trust, ni hittar alltsammans HÄR. Toppen Alba White kommer från Love Forever och även den hittar ni i vår webshop HÄR.

DSC01217

Toppen ser ut så här…

DSC01214

I dag gjorde jag nog en av de roligaste saker jag gjort på länge, jag packade i hop ett litet fint kit med Trädgårdsslang, munstycke och väggfäste i rosa, satte ett litet kort i och skickade i väg Stefan på uppdrag!

Jag följer nämligen en bloggare och instagrammare som jag gillar hur mycket som helst hon heter ”Fröken Turkos”. Om ni inte redan följer  henne så är mitt tips att göra det. Hennes blogg heter just Fröken Turkos och hon heter likadant på instagram. Jag följer henne av den enkla anledningen att man blir verkligen glad av hennes inlägg! Hon har det lite tufft just nu då henne dotter inte mår helt bra och jag ville på något sätt uppmuntra henne på det lilla sätt jag kan, genom att göra något litet! Inte för att materiella ting kan göra någon skillnad för den tuffa situation hon befinner sig i, men att göra någon glad en stund kan räcka en bit på vägen ibland för att orka! I alla fall så fick jag ett väldigt roligt telefonsamtal till butiken från söta ”Fröken Turkos” och jag hörde bara glada tillrop och ett TACK SNÄLLA! Om du läser detta ”Fröken Turkos” så blev det precis så som jag tänkt mig och jag lyckades i mitt uppsåt, d v s att göra dig glad för en stund för något helt oväntat och från en främling!! Världen skulle bli så mycket trevligare om vi kunde göra något för varandra och någon vi faktiskt inte alltid känner, men som vi vet har det tufft på ett eller annat sätt! Hoppas du får en fin helg!!

1200x1200_hose_candy_crush-600x600 1200x1200_nozzle_pink-600x600

1200x1200_wallmount_pink2-600x600

Hoppas ni alla får en fortsatt skön lördag alla därute! Glöm inte att följa Fröken Turkos både hennes blogg och instagram! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.