Nästa leverans från Pernilla Wahlgren Collection – Flower Romper


Ja nu börjar det droppa in fina klänningar och byxdressar från Pernilla Wahlgren och precis som många andra av klänningarna och kjolarna i kollektionen är mycket redan slutsålt. Precis så är det med denna byxdress som heter Flower Romper, men jag har beställt ett antal så jag har fortfarande några kvar i utvalda storlekar men hos leverantören är den redan slutsåld!

Byxdressen är i ett blommigt, mjukt och följsamt tyg. Den har korta ben och är elastisk i midjan med ett brett band att knyta som medföljer. Halsringningen är rund och vid. Ärmen är 3/4 lång och den har fickor fram. Helt ljuvlig i båda färgerna så nu är bara fråga om du är en rosa- eller en blå person? 🙂 De få som finns kvar hittar ni i vår webshop HÄR

17001_abf1c1e07dfa027c70d9ff4aade36993 16997_f54669817ffbb0954315724857e26786

Själv har jag beställt både en rosa och en blå då jag kommer älska dessa i sommar. Tänk bara en vanlig dag i trädgården. Jag som brukar gå omkring och njuta och samtidigt se till att plocka med blommor och annat, då är det perfekt med en liten byxdress! Finns så klart massor av användningsområden, men på båten är den också perfekt! 🙂 Nu finns det inte många kvar i varje storlek så lägg en beställning i dag om du verkligen vill ha en! 🙂 🙂

Jag avslutade min kväll på gymmet på Sankt Jörgen Park Resort där jag tillbringat hela dagen. De har en helt underbara miljö, underbara mat, och fantastisk personal. Jag upptäckte dock en del som inte var lika bra då jag avslutade min dag på gymmet som jag blev mycket besviken på och skulle aldrig köpa ett kort där. Det var alldeles för litet och för få bra maskiner och vikter, men deras SPA och miljön i hela deras övriga anläggning är helt underbar och oslagbar!

Man kan inte vara bra på allt och man får se det så att deras gym har helt klar en stor utvecklingspotential. Bad dessutom om att få en prislista både för SPA och gym och gymmet var mycket dyrare än de stora fräscha gymmen i olika kedjor som poppar upp som svampar ur jorden för tillfället. De låg åtminstone 100 kr dyrare än de gym jag brukar träna på och de är stora välutrustade gymmen med mycket klasser och stort urval. Så jag kan verkligen säga att de har en del att jobba med där!

I övrigt är Sankt Jörgen Park Resort helt underbar så lägger de lite energi på sitt gym så kommer de bli helt oslagbara!

Hoppas ni får en fin kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.