Nyår med vovvar!


Vad ska ni göra på nyår? Själv skall jag vara hemma och laga god mat och vara med hundarna så dom inte blir rädda för smällare. Vi har genom alla år när vi haft hundar lyckats att avdramatisera smällandet så att de har suttit i fönstret och förundrart tittat på fyrverkerierna utan att säga ”pip” ens, men eftersom en av våra unga hundar olyckligt gick bort i våras så är det ännu viktigare att Popcorn som är minst inte är ensam när det är Nyårsafton! Våran gamling BAMBAM har inte samma påverkan på honom som Lufsen hade. Det kan vara det som gör skillnaden på om han kommer bli rädd eller ej. Just i dagarna har han nämligen börjat att skälla när något smäller så vi skall se hur vi skall få honom att förstå att detta inte är farligt!

Så vi har planerat att göra det mysigt och vara hemma och äta middag. Vi har även anpassat middagen så att hundarna får något de gillar så det blir fläskfilégryta och marängsviss till dessert, och vovvarna älskar båda! Det är faktiskt nyår för hundar också! 🙂

Innan det är dags för allt det så skall jag förhoppningsvis powerwalka lite på mitt löpband, för jag kan inte gå ut och gå för det är isgata, och jag vågar inte riskera att vricka min fot nu när det börjar gå åt rätt håll. Vrickade faktiskt foten när jag var ute med hundarna igår, och blev livrädd för det gjorde väldigt ont, så det gör jag inte om.

I övrigt så vill jag tipsa om den fina mellandagsrean som nu pågår förfullt i vår webshop och de snygga byxorna Roma Pants med snakeprint i riktigt svart är perfekta även som tiggts under en klänning för det gör det hela lite rockigare tycker jag!

På bilden nedan har jag Jersey Skater Dress från Pernilla Wahlgren Collection och boots från Yellowknife och byxor under klänningen från Love Forever som jag som sagt använder som tights ibland då jag tycker det blir rockigare, och de passar lika bra till Skater Dress i beige med detaljer i svart! 🙂 Allt är nu på rean och ni hittar det i vår webshop www.prettyhome.se

DSC03344

 

Vi har även en superkampanj på Circle of Trust just nu och just detta set finns på rean, jeansen heter Marney DNM Blue Wave, toppen heter Liz tee och finns även i grönt och så gär även den helt underbara stickade tröjan som heter Lola Cardigan.

Circle of Trust reklam

 

Nu blir det lite förberedelser för Nyårsafton! Ni hittar vår mellandagsrea i vår webshop här www.prettyhome.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.