Ny kjol och jeansjacka! 2 kommentarer


Jag är väldigt svag för snygga set i jeans. Då menar jag kjol och jacka, eller klänningar i jeans! I dag har jag klickat hem en ny kjol och jeansjacka i svart jeans med underbara knappar. Jag har sedan tidigare en svart jeansjacka med exakt samma knappar så jag tänker att jag dessutom kan alternera. Jag har väntat på att dom skulle få in jackan i rätt storlek!

Så här ser det ut! Jackan har en liten puffärm! Fint!

Jeansjacka Custommade
Jeansjackan kommer från märket Custommade!

Kjolen har knappar hela vägen fram! Så himla fin. Nu återstår bara att se om jag passar i detta! Jag har köpt en hel del fina kläder det senaste och även fått av Stefan. Så jag längtar verkligen efter att få gå till kontret i mina nya kreationer!

jeansKjol Custommade
Jeanskjol i svart från Custommade

Älskar detta set och att tittat på den under den senaste månaden men det har inte funnits i rätt storlek! Nu slog jag till direkt! Längtar att få hem detta!

Jag tror i alla fall att jackan kommer passa mig och man kan aldrig ha för många jackor då jag tycker det är så fint med jeansjackor till det mesta. Det gör att det ser lite tuffare ut!

Nu skall jag åka och köpa lite blommor att plantera i en kruka på framsidan. Önskar er en härlig lördag!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Ny kjol och jeansjacka!

 • Lena

  Hej, jag tycker att både jackan och kjolen är supersnygga. De kommer att passa dig jättebra! Hoppas att du mår bra efter operationen och att den blev lyckad. Härliga nyheter om din mor och vaccinationen. Ha en fin helg. Kram från Stockholm där det nu snöar 🙋‍♀️

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Lena,
   Så härligt att höra från dig! TACK vad glad jag blir och du är så himla gullig!! Jag mår bra efter operationen och nu får jag snart börja röra på mig lite mer igen! Det längtar jag till! Det känns så skönt att mamma nu är fullvaccinerad. Stort steg framåt!
   Ha en fortsatt fin helg Lena! 🙂
   Här i Göteborg är det stormvindar just nu så vi springer omkring och ser till att inget blåser sönder. Snön har smält! 🙂
   Kram från Berith