Ny skinnjacka i min favoritfärg!


I dag fick jag äntligen mitt paket. Beställde en ny skinnjacka i min favoritfärg ljusblått som jag länge önskat mig. Älskar att klä mig i färgen blå och denna skinnjackan har allt. Även en liten puffärm och jag ser det som min favoritjacka till våren. Älskar tuffa skinnjackor!

Ny skinnjacka i min favoritfärg!
Ny skinnjacka i min favoritfärg!

Jag tycker om den typen av jackor som man både kan ha som jacka men för att göra en outfit lite tuffare. Jag bär ofta och gärna klänning och det kan i bland se lite snällt ut och då är det fint med en lite tuffare skinnajacka.

Snygg skinnajacka i ljusblått
Underbar skinnjacka med diskret puffärm

Jag beställde två jackor, även en i svart skinn av en helt annan modell. Men den får åka tillbaka igen för det var den blå som ville stanna här! Jag vet ofta vad jag vill ha bara jag får prova det! Den svarta var också fin men den hade varit ännu finare om den inte haft en krage utan även haft mudd med murarkrage där. Det var detta jag var lite osäker på när jag beställde den och det blev precis så som jag trodde. Att jag inte skulle gilla kragen.

Jackan jag har köpt kommer från Michael Kors och jag är lite förälskad i just kläder från Michael Kors. Den stora anledningen är att dom ofta sitter väldigt fint! Det fanna tidigare en butik i Göteborg som dom tyvärr stängde och den saknar jag verkligen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.