Att se tillbaka på vad som hänt 2021!


Nu skall jag göra ett litet försök att se tillbaka på vad som hänt under 2021 och det är faktistk väldigt mycket! Fattar knappt hur det gick till!

Mitt 2021 började på ett fantastiskt sätt. Hela året innan hade vi byggt färdigt vår utbyggnad i två plan exteriört och nu återstod bara interiört och trädgård kvar. Vilket inte var ”så bara”. Det har varit en fantastisk resa och vi har haft så himla kul under hela vägen. Stefan kämpande ute i leran tidigt på våren när terrass och pergola skulle byggas på framsidan. Tack och lov var det en mild vinter, så han kunde gräva och göra klart terrasser och pergola.

Ritningen till framsidans trädgård

Ritningen innan start! Det är något visst med att sitta med ritningar och längta till nästa steg hela tiden.

Vad är det vi har skissat på framsidan

Jag önskade mig en pergola och självklart så byggde Stefan en sådan. Han är så grymt duktig och under de senaste åren har vi gjort så mycket med vårt hus! En liten rolig sak inträffade i dag. Det ringde en mäklare som hade en spekulant som ville köpa vårt hus. Jag sa att vi inte var intresserade för vi ÄLSKAR verkligen vårt att bo här och vill inte byta! Vi lever vår dröm här!

Så här såg det ut innan vi fått bort all jord och stenar. Vi har slitit hårt hela året. Vi har ett hus i cederträ för den som funderar över vad det är för träslag!

Framsidans trädgård

Det i sin tur gjorde att vi kunde börja sätta buxbomshäck, träd och växter tidigt på säsongen och vilket lyft det blev! Vi satte häcken redan i april! Det är 13 meter häck så det gick åt några plantor!

snöre för att få plantorna i en rak linje

2021 blev också en bra fortsättning på min odling och framsidan som jag är så stolt över. Den blev precis så där fin som jag drömt och planerat under flera års tid.

Vi har så klart lagt ner en hel del pengar på buskar, träd, plantor, ceder, virke och platonmatta. Vi ser det som en ren investering. När vi sedan gjorde mönstret för min murgröna så blev det så vackert!

Magiskt mönster med murgröna

Mönstret av murgröna har växt till sig under säsongen och nu är det lika vackert även på vintern eftersom murgröna är en vintergrön växt! Det är helt magiskt om ni frågar mig!

Terrassen på framsidan är jag extra nöjd med

Husbilsdrömmen blev sann om än på sikt

Att vi också under dessa år sparat till den där husbilen som vi har längtat så mycket efter. Det är en av de roligaste besluten vi tog i år. Att beställa en husbil till våren 2022 så att vi skulle få längta lite och hinna göra klart. Det skall bli så fantastiskt härlig känsla att få hämta ut den! Längtan är ändå en del av det där härliga i livet! Nu planeras det på hög nivå vad vi skall hitta på!

I dag har jag fått ett efterlängtat paket med melaminservis

Jag har köpt massor med melamin för att fylla skåpen i vår husbil

Vi har verkligen gått ”all in” och handlat massor med prylar till vår kommande husbil. Alltifrån kampinbord. Hopfällbar grill, hopfällbar kärra, hopfällbara soffor.

Gasolgrill med gjutjärnsgaller

Har även handlat dett underbart sänglinne till husbilen från Designers Guild

Världens finaste sänglinne
Sänglinne från Designers Guild

Mitt underbara matrum

Matrummet som vi gjort färdigt på insidan med värmeslingor, klinker, tapeter, betongbord, soffor och betongbänkar och stolar på gavlarna. Gardiner som jag sytt och våra fantastiska lamor från Louise Poulsen,

Det är så mycket som hänt detta året så det är nästan lite konstigt! Men härligt så klart!

Min underbara walk in closet som blev klar

När värmegolv, golv och tapetsering var klart så startade vi med att tapetsera samtliga garderober i ryggen för att jag ville att dets skulle bli extra fint!

Hörnet i garderoben

Återanvände ett underbart tyg som jag haft i mitt tidigare sommarhus och som kommer från Designers Guild.

Att vila lite från renoveringperioden

Gjort om i vårt vardagsrum

Vi köpte även nya mattor och fåtöljer och soffa till vårt vardagsrum. Nu har vi verkligen en härlig yta att bara umgås på. Vovvarna älskar det lika mycket som vi! Det blev även en ny TV.

Just nu försöker vi njuta så mycket vi bara kan av allting underbart som hänt under 2021. Ser mycket fram emot 2022 och vad året har att erbjuda. Längtar väldigt mycket efter att få hämta ut vår nya husbil. Det blir nya äventyr för oss och vovvarna!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.