Bilder på mig i Pernilla Wahlgren klänningar


Åhhh vilken härlig morgon att vakna till, solen skiner och man är ”ledig” i alla fall tekniskt ledig! 🙂 Sitter här med min första kopp kaffe och mina tre söta hundar som sprudlar av energi, då kan man inte bli något annat än på gott humör!!

Igår plockaade jag de första Tussilagona….ett litet vårteckan i alla fall! 🙂

DSC01932

Nu har jag också tagit lite egna bilder på mig i några Pernilla Wahlgren klänningar med lite olika skor, och med olika jeans till ponchos! Jag hoppas jag kan inspirera er lite! Ni kan beställa samtliga klänningar ur Pernillas kollektion HÄR

Provade den rosa klänningen som är en av de klänningar som nu finns i butiken. Så här blev det!

Började med att prova med mina bruna Ralph Lauren skor som jag tycker jättemycket om! Tog ett brunt bälte med nitar som jag köpt på Stefanel i Göteborg för 1990 kr.

DSC01829raffe

Så här ser mina Ralph Lauren skor ut i närbild! Perfekt brun färg!

DSC01855Raffe

Bäst gillade jag dock den outfit med mina fina moccastövlar med gnistrande stenar som jag köpt på Harrods i London, kommer en närbild på dom längre ner….mocaskärp med öljetter har jag köpt på Ullared för 99 kr. 🙂 

DSC01815

DSC01823moccaskärp

Sedan har vi den röda klänningen som jag fotograferade tidigare i veckan, när jag trotsade kylan och gick till jobbet så här!! Jag älskar den röda klänningen. Det var den klänningen som jag gillade minst från början och som jag egentligen passar sämst i färgmässigt!!

klänning jag röd

Sedan fortsatte jag med dom fantastiska ponchos i båda färger…..började med korta jeans, blå/grön poncho och mina bruna nya Ralph Lauren skor….Jeansen kommer från Stefanel i Göteborg!!

DSC01840korta jeans

Man kan ha ponchon på lite olika sätt men jag gillar att ha den så här med hälften fransar på ena sidan och inga på den andra, men man kan natruligtvis vrida den som man vill!! Fantasin är det som sätter gränsen!! DSC01832gladnärbild

Sen tog jag långa smala jeans och ponchon i coral/beige…även de långa jeansen kommer från Stefanel i Göteborg

DSC01861 DSC01856poncho2

Sedan fortsatte jag med att prova en klänning jag beställt från Pernilla Wahlgrens vinter-kollektion! Den visade sig var supersnygg om du frågar mig, och välsydd, helt otroligt med detaljer och ett linne på insidan som var snyggt fastsytt och var så mjukt och skönt i kvaliten!! Gillar den skarpt!

Tycker som sagt om att bryta av så jag provade återigen med mina moccaströvlar!!

DSC01892prickig med harrods

Så här ser blusdelen ut i närbild..superfin!!! Har lagt ut denna klänning i min webshop, och den finns i lager! 

DSC01876blustyg

Mocastövlarna ser ut så här i närbild, med lite fina swarowskistenar här och var!!

DSC01929Harrods

Detta fina armbandet blir fint att anväda till, har fått det av Stefan och det kommer från Kumkum och är köpt på Stefanel i Göteborg, kostade hela 8000 kr. Han är snäll min Stefan!!!

DSC01894armband DSC01895kumkum

Ni har väl sett att jag lagt ut de nya klänningarna som har samma design som denna klänningen. De ser ut så här ….och du hittar dem HÄR och de kommer i mitten på maj! Kommer bli superfin i sommar!

12229_052a5b70f7281e43ed74325f758c2b8a 12225_f1fac4c0347ebce1628daad3bf6e908a 

Hoppas ni hade en skön Valborgs-kväll !! Nu står det jogging tur på schemat!! :);)

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.