Löpning, TRX, promenad med vovvarna, och ytterligare en klänning!!


Vilken härlig start på dagen, började med en stor kopp kaffe, och bytte sedan om till träningskläder för att att ta en joggingtur på 5 km. Ni som inte har en puls klocka, skaffa en, det behöver inte vara något avancerat utan bara mäta puls och tid räcker! Framför allt i början när man tränar så kan man ha en tendens att ta ut sig och då är de väldigt enkelt att titta på sin pulsklocka och konstatera om man håller sig inom rätt intervall. Ett tips!!DSC01937

Direkt när jag kom hem kopplade jag hundarna och tog samma promenad med hundarna som jag just hade joggat. Min lille Popcorn klarar att gå så långt nu, han galopperar hela tiden och bär sitt koppel i munnen, stolt som en tupp!! Han är en riktig gullegris! Här en bild på alla tre gullegrisar!

DSC01939

När jag kom hem från hundpromenaden så gjorde jag en tallrik havregrynsgröt med mjölk, och sedan gick jag raka vägen ut och gjorde 3 set med 4 övningar och 10-12 repititioner på varje övning med min nya TRX, sista settet gjorde jag max av vad jag klarade!!! När jag tittade på klockan så insåg jag att jag hunnit med massor och detta till trots så var klockan bara  9:30…ännu härligare!!! 

DSC01802missoni2

Efter det så åkte jag in till butiken med en vännina som ville ha lite hjälp!! Efter att ha tillbringat några timmar där så bjöd hon hem mig på supergoda hembakade smörgåsar och hallonpaj!! En super-dag helt enkelt!!! 

Provade också en klänning från Pernilla Wahlgrens höst-kollektion!! Har även lagt den i min webshop för er som gillar den! Den är supermjuk och följsam och skön att ha på sig och sitter inte åt någonstans…!! I love it! Tog ett foto med svarta strumpor och mocca- stövlarna och foto ett där jag har höga skor från Francesco Morsetti, också dom inköpta på Stefanel i Göteborg.

DSC01911glitter  

DSC01915

På väg hem hittade jag en jättefin klocka som är ungefär 40cm hög…jätte cool!! Vad tycker ni? Den vill ja ha!DSC01944

Nu måste jag laga lite mat, skall göra en god sallad en tackopaj och lite senare ikväll blir det fruktsallad med vaniljglass!! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.