Blommor och Ponchos från Pernilla Wahlgren!! 1 kommentar


Hoppas att det fina vädret håller i sig, så jag hinner plantera allting i sommarhuset innan jag skall upp till Mariestad och fixa min mammas trädgård! På söndag skall vi fira hennes 80-års dag och det skall bli riktigt roligt!!

Igår kväll efter all träning och promenad av hundar….så planterade jag även lite blommor här hemma i huset! Så här fint blev det! Men dom får växatill sig lite…och just nu är allting runt omkring grått!!

DSC02152

Blev några hjärtan på entrétrappan också och några krukor till men jag tog inte kort på alla!!

DSC02155

Om det fina vädret håller i sig så åker jag ner till sommarhuset ikväll…och fixar lite med blommor och planterar mina frön så jag får fin sallad och grönsaker till sommaren! Tyvärr ser tometen ut som kriget för vi håller på att gräva kommunalt VA samtidigt som hela tomten skall dräneras….så det är ingen vacker syn. Jag har sagt till dom som gräver att det finns ingenting jag är rädd om för jag skall göra om hela tomten när allting är klart……jiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaa det skall bli roligt, men kommer ta sin tid!! Huset skall även byggas ut och ritningar håller på att färdigställas!! Roligt projekt!! Det skall bli mitt lilla paradis!!! Ni kommer få följa med hela vägen!

Sen vill jag be er som verkligen vill ha ponchon från Pernilla Wahlgren att beställa den nu!! Jag har ett antal kvar  i varje färg kvar, men hos leverantören är den slut och väntas inte in förrän i juni igen. Gå in HÄR om du vill köpa en, och jag har även lagt upp samtliga klänningar i webshoppen och de allra flesta klänningar kommer i mitten av maj, men lägg besällning redan nu för allting verkar ta slut med en rasande fart!! Vill även poängtera att om ni lägger beställningen i god tid innan leverantören får klänningen så hinner jag reservera fler och ni kan vara säkra på att få just den klännigen ni vill ha. Sedan när dom kommer in så kommer dom förmodligen ta slut väldigt fort!!

ALLA beställningar som är gjorda hos mig hittils är säkrade, och ni kommer få det ni beställt så fort leverantören får in klänningarna, och tiden är satt till mitten av maj!!

12253_774fd899a534951d57f2fbbf3c0ee3c8

12255_1f094c10c03747fbd78f235134dacbc2

Ha en skön dag!!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Blommor och Ponchos från Pernilla Wahlgren!!