Mera träning och blommor!!!!


Dagens outfit fick bli en liten galen Missoni från topp till tå!! 🙂 Alltid gör jag någon glad ! 🙂 Tycker om att klä mig olika, det är inte roligt att se likadan ut jämt…jag menar samma typ av kläder!!

DSC02122

När jag slutade på jobbet åkte jag raka vägen och köpte lite blommor….härligt med färg och form…det gäller att blanda olika form  och struktur, precis som med inredning! Det gäller också att ha olika höjd på saker och ting…viktigt, precis som med inredning!!

Silvereld som är en av mina favorieter!!

DSC02146

Pelargoner som jag älskar i alla färger!!! Kommer aldrig tröttna på dom som blommor i utekrukor!!  DSC02148

Sen köpte jag lite frön som jag skall så i trädgårdslanden i sommarhuset, det blev lite sallad av olika sorter, lök, både röd och gul, gurka, rödbetor, morötter, bryt bönor….och sen kommer jag addera lite mer grönsaker som tomater och kryddor förstås som basilika och rosmarin, men jag måste börja någonstans…finns det något bättre än att plocka sina egna grönsaker och kryddor? Potatis skall också sättas men det är redan sent på säsongen, jag brukar få ned dem i början på april!!   🙂 Det är bara att gilla läget!! 🙂 DSC02149

Efter det så hoppade jag i träningskläderna och gick ut och sprang 5 km, vilket idag slutade på strax under 24 minuter. 🙂 DSC02137

När jag kom hem så gick jag raka vägen in och kopplade alla hundarna och tog en snabb promenad på 4 km med mina gullegrisar, och när jag kom hem så körde jag TRX med 3 set med 12 repetitioner av övningarna bröst, trygg, triceps och biceps, nu känns det superskönt. Min middag bestod av en halv grillad kyckling!

Vilken härlig dag detta varit här har vi 21 grader…. 🙂 äntligen!!

Hinner jag och orkar skall jag plantera mina krukor ikväll…vi får se hur det blir !! 🙂

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.