Pernilla Wahlgren Collection – vårkollektion!!


Jag säger bara en sak, Pernilla Wahlgren Collection – vårkollektion är helt fantastisk!!! Jag sa till Tim och Mia, hur skall jag kunna välja här, jag vill ha allt? Så mycket fina klänningar, t-shirts, kjolar som skall sitta på höften, kjolar som är klockade, solklänningar, byxdresser, ponchos, …..ja allt du kan tänka dig!

Pernilla, vad gjorde vi innan du började designa klänningar? Vad hade vi på oss? 🙂 🙂 Älskar allt!!

Här kommer lite smakprov! Börjar med en favorit som kommer redan nu i januari i skönt tunnare tyg med viscosetyg med bra fall i klänningen, lite längre med lång ärm och med drapering vid magen! Ni kan göra en förbokning av klänningen i vår webshop! Har lagt en teaser på denna känning och på 2 av de t-shirts som kommer!

DSC00791

Visar även tre av de t-shirts som jag beställt till webshoppen och som ni redan nu kan lägga en förbokning av då de kommer in i februari! Alla t-shirts kommer kosta 399 kr.

DSC00741 DSC00740

Den fräcka t-shirten nedan har ett skrivfel som kommer fixas till dom kommer till butik så klart. Det skall naturligtvis stå ”life is about kicking ass not kissing it” Ni hittar även  t-shirts HÄR

DSC00737

Ja sen skall jag visa några av känningarna men det kommer mer…senare

Klänningen nedan i guld och svart kommer bli en fullständig succe, supersnygg! Kommer i februari.

Guld

Eller den här fina klänningen som är en kopia på höstens Lace Dress fast i vitt, kommer passa utmärkt till alla studentfester i vår!

DSC00754

En riktig höjdare är nog ändå denna klänning som även kommer i färgerna rosa/röd och marinblå/beige. Riktigt fina klänningar!

DSC00762

Om ni redan nu vill förboka något av dem ni sett, för ni vet hur fort som går åt, så maila oss på [email protected] och ange namn, storlek och adress!

Nu skall jag ladda ner lite mer foton så jag kan visa er några fler känningar i morgon! Ha en fin kväll och titta gärna in i vår webshop där jag lagt den svarta klänningen som kommer nu i januari och alla t-shirts!

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.