Fler klänningar…


Här kommer ännu några klänningar ur den underbara kollektionen, vi kommer efterhand att lägga ut dom för förbokning i vår webshop! Så om du verkligen vill ha någon av klänningarna så passa på att lägg en bokning!

Ja först kommer alltså i januari dessa fina t-shirts, här lite bättre bilder än jag hade i går! Dessa går redan nu att förboka i vår webshop och du hittar dom HÄR Den första t-shirten hade blivit lite fel i texten på visningsexemplaret, och det skall naturligtvis stå ”Life is about kicking ass not kissing it”. Den översta kommer även i svart med vit text!

1 2 3

Sen har vi den fantastiska Scuba-dress i rosa som har detaljer i rosa skinnimitation vid axlar och ärmslut. Denna är bara super….kommer i fler färger, svart och blått!

5

Den guldiga/svarta klänningen kommer i januari, och är enligt Tim och Mia även en av Pernilla Wahlgrens egna favoriter och den var verkligen superfin! Härligt tyg som faller fint!

4

Den givna klänningen för studenten är denna vita Lace Dress White som är en kopia av Lace dress som funnits i höstkollektionen! En av mina egna favoriter så det kommer bli superfin till sommaren när man är lite brun!

7

Sen kommer en söt klänning som är svår att få en rättvis bild av, den är nämligen i jeanstyg och är mycket tuffare än vad den ser ut på bild! Blommorna är tryckta på mörkblått jeanstyg…och den är superfin i verkligheten men bilden ger den inte riktigt rättvisa!

DSC00750

Det kommer även superfina kjolar som skall sitta på höften lite nerdragna, och dessa kan man antigen använda lite avslappnat eller varför inte till fest med höga klackar och en oversized tröja till!! Finns även i cerise …

DSC00777

Denna finns i två färger till, guld och lite ljusrosa….

DSC00774

Denna klänningen som kommer i tre färgställningar svart/vit som nedan, rosa/röd (likt klänningen från en tidigare kollektion) och marinblå/beige. Den kommer bli en hit, det är jag helt säker på! Ni kommer kunna förhandsboka den hos mig, och vill ni redan nu boka ett exemplar i någon färg så maila mig på [email protected] jag behöver i så fall  alla era detaljer så jag kan skriva in er i mitt kundregister! Så vacker klänning!! Den svart/vita ger verkligen ett statement! 🙂 Den rosa/röda är ”to die for” och den marinblå/begie är klassisk, något för alla helt enkelt! 🙂 🙂

8

Den svarta klassiska klänningen här nedan kommer redan i januari/februari så den kan ni förboka redan nu. Perfekt klänning att använda innan vårklänningarna kommer och denna är i tunnt tyg som faller fint så den kommer vara användbar även i vår. Ni hittar den HÄR

DSC00791

Sen har jag även beställt denna helt fantastiska väska från Thyme for Ginger! Helt underbar i canvas med läderdetaljer….vem vill inte ha en sådan till sommaren!!

DSC00799

Jag har mycket att visa er men jag tar lite i taget! Hoppas vi får en fin torsdag….i kväll blir det gymmet för min del!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.