Träning och webshop!


Denna veckan har det hittils blivit träning på måndag, tisdag och idag torsdag! Jag kör just nu ganska hårda pass med löpning och styrketräning och börjar och avslutar ofta med någon konditionsträning! Jag har även gjort mina armhävningar i dag och denna veckan är jag upp i 25 stycken i rad utan vila! Det går framåt!

träning

Fortfarande kämpar jag med in skada i foten, men just nu kan jag i alla fall springa någora kilometer, men än kan jag nog inte ge mig ut på mina vanliga 10 kilometers rundor. Just nu är det ändå så kallt ute så tidsmässigt så händer det vid rätt tid. Man går inte gärna ut och springer i denna kylan, inte jag i alla fall! Då tar jag hellre löpbandet sådana dagar!

Vi håller för fullt på att lägga upp hela vårkollektionen från Designers Guild i vår webshop, men som vanligt är det en särskild dag vi lanserar och vi är inte riktigt framme ännu men jag kommer naturligtvis meddela er när det är dags! Här kommer lite vårliga bilder!

Lime-images1 LIME5 TGF_FRANCE_CoteOuest3_Dec

Jag har nu även lagt ut den här fantastiska klänningen från Pernilla Wahlgren Collection för FÖRBOKNING HÄR och den kommer i mars månad. Denna klänningen kommer absolut bli en storsäljare, den är helt ljuvlig. Klänningen kommer även i röd/rosa och marinblå/beige, så alla kan få den i sin stil! Dessa två färger har jag dock inga bilder på ännu!!

8

Jag har även lagt ut Lace Dress White, som kommer bli perfekt till våren med alla studentfester och i sommar när man är lite brun kommer den bli helt underbar! Nu kan ni FÖRBOKA även den!

7

Här kommer ytterligare en ”teaser” på en helt underbar klänning som kommer i mars månad! Denna känningen är i modellen som Roma Jearsy Dress, den enda skillanden är att den är v-ringad och är i ett tunnare skönare tyg för sommaren som faller fint!

DSC00758

Hoppas ni ser något ni gillar och ni vet var ni hittar klänningarna på www.prettyhome.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.