Pernilla Wahlgrens klänningar hösten 2013!!


I går kväll gjorde jag en beställning på Pernilla Wahlgrens nya klänningkollektion! Skall bli superkul att sälja även denna säsongs! Tror att det kommer bli lika stort drag, om inte mer denna säsongen! Pernilla är verkligen superduktig på att designa klänningar och jag hoppas hon förstår hur mycket vi älskar hennes klänningar!! 🙂 🙂

Här kommer blilder på några av klänningarna jag beställt!!

Den här superfina Black&White Wavy Dress kommer bli en succe!! Alla som sett bilden säger omedelbart ”vill ha”!!! Jag förstår varför! DSC05082

DSC05079

Sen har jag besällt den randiga som heter Ciabatti Knit Dress. En stickad klänning som kommer bli så populär!

DSC05084

Jag kommer även ta in denna Zebra Printed Dress, som man både kan ha som klänning men man kan även dra upp den och ha den som en cool tröja till jeans!

DSC05086

På bilden är det lite svårt att se men den här fina bolero kavajen har även paljetter!

DSC05085

Det kommer tre ponchos en i vinröd, en lila och en i svart/vitt, dom är verkligen ett måste allihopa till hösten!

DSC05083

Fina Mia ställde upp på en bild så jag fick den helt fantastiska färgen lila med! Den är bara ett stort ”vill ha”!!!!! Sen att Mia är skitsnygg är inget att sticka under stolen med! DSC05100

Den svarta känningen med skinn-imitatins detaljer är bara också ett måste! Den heter LIttle Black Dress, superfin! Jag längtar verkligen tills bilderna kommer med Pernilla i alla klänningar!

DSC05087

Sen har vi den här vackra klänningen som på bilden är i blått och vitt, men den kommer även komma i svart/vitt. Superfin, längden är ända ner till strax ovan knät och ärmen är bedårande med ett liten puff tack vara att det är resår nertill vid handleden.

DSC05089

Sen har vi den här underbara klänningen som även kommer i en färg åt det lila håller, den heter Lily Lace Dress Taupe, men finns alltså även i färgen Powdry Plum.

DSC05088

Den här klänningen tror jag också blir en storsäljare, kommer i färgen rött som på bilden men även i grått och svart, och även den har detaljer i skinn-imitation. Klänningen heter Roma Jersey Dress, och är gjord i en helt underbar Jersey!

DSC05081

Sen finns det ytterligare ett måse, en spetsklänning som kommer i lila, svart och grått! Den heter helt enkelt Lace Dress

DSC05098 DSC05095

Det var lite att förbereda er på så ni vet vad ni skall handla. Jag kommer lägga ut dom i min webshop så klart så att även ni som inte bor i Göteborg kan handla Pernilla Wahlgrens helt fantastiska klänningar!! Så fort bilder kommer så skall jag visa fler klänningar och lägga ut dom i shoppen! Ha en skön dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.