Tandvärk!!


Denna och förra veckan har inte varit så bra för jag har haft tandvärk större delen av tiden. Läkarna tror att jag har något så tråkigt som en nerv i kläm i munnen som känns som tandvärk, och under vissa perioder så har jag det varje dag och hela tiden. Sen släpper det helt plötsligt och försvinner och är borta i veckor!! För två år sedan så drog tandläkaren ut en frisk tand på grund av detta!! Näd tandläkaren hade dragit ut tanden så upptäckte hon att det inte var hål i den som de trott….och sedan dess har jag varit på hur många undersökningar och röntgen och skiktröntgen som helst…men kul är det inte. Därför bestämde jag mig för att se om jag kunde få en ledig dag och göra något annat…..som förhoppningsvis flyttar focus lite grand!! 🙂 Så om ni tycker att jag varit lite småtråkigt så vet ni nu varför!!

Vill ni har lite fina kuddar så tycker jag att ni skall titta lite extra på dessa finingar!! Dom finns i nio olika färger, alla lika fina…och i kombination är du super!! Ni hittar dom HÄR!!

 0065_Cushions_SP13preview 

Sen kan vi alltid sy dom i en annan form som här….om ni vill ha dom lite annorlunda..

0070_Cushions_SP13preview

Till dessa kuddar finns de här fantastiska plädarna som jag visat förut i 100% linne….

saraille-acacia-blanket-main 2saraille-main-blanket-views-main saraille-jade-blanket-main saraille-main-blanket-views-main saraille-image-new1-main saraille-cobalt-blanket-main saraille-magenta-blanket-main

Idag väntar jag med spänning på om den första leveransen av Pernilla Wahlgren klänningar som skall komma och då blir det roligt! Det är framför allt Ponchos i båda färgerna som är på väg och så ytterligare någon klänning!! 🙂 🙂 🙂 Om nu bara våren kunde komma också så att vi alla kan börja anväda sommarklänningar hade ju varit roligt, för just nu kanske inte temperaturen tillåter en sommar klänning men en Poncho till jeansen är aldrig fel!!

Ni vet väl att ni kan handla klänningar och Ponchos HÄR!!

Detta är en av de senaste klänningarna jag lagt in, den finns även i Corall Röd!!

Broderie-anglais-dress-lookbook

Idag skall jag förhoppningsvis göra något roligt jag skall blogga om lite senare idag….jag hoppas ni kommer att gilla det!! 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.