Leveranser av Pernilla Wahlgren klänningar


Vill förtydliga till alla våra kunder som gjort beställningar av Pernilla Wahlgrens Klänningar och Ponchos. Tyvärr har Provrummet som levererar klänningar till oss gjort ett misstag och skrivit på sin egen hemsida att leverans kan ske vecka 17 från deras egen webshop(denna veckan) något som tyvärr inte stämmer då de inte själva fått dem ännu! Detta har tyvärr medfört att flera av våra kunder idag har avbeställt sin Poncho för att kunna beställa dem hos Provrummet istället som lovat leverans denna vecka.

Tilll alla våra fina kunder som inte avbeställt ännu, det kommer Poncos till oss som levereras i nästa vecka, ha lite tålamod vi kommer skicka ut dem till er samma dag vi får dem!!

Jag skulle natutligtvis själv kunna välja att göra samma sak som Provrummet och skriva att leverans sker slutet på v17 men jag avstår att locka med löften som jag inte med säkerhet kan hålla! Tycker dock att det är tråkigt att man konkurrerar med sina egna kunder. Jag vill att mina kunder skall veta de rätta förutsättningarna när de beställer!!

Johanna på Provrummet som jag talat med idag flera gånger lovade senast jag talade med henne att ”titta in på detta” då syftade hon på skrivingen på Provrummets hemsida. Så min förhoppning är ju att det rätta detta redan ikväll så inga fler missförstånd uppstår. Nu är klockan 19:55 och fortfarande står det att ”leverans sker v17” på flera ställen.

Med vänlig hälsning

Berith Fagerström

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.