Gekås i Ullared – Del 1


Alla har nog känslor om just Gekås i Ullared, ibland har jag sett bloggar där kommentarsfält gått varma av just olika åsikter om Ullared!!

Igår hade jag fått möjlighet till en ledig dag, och vad hittade jag på att göra på min lediga dag tror ni? Jo jag åkte till Ullared!! Där hittade jag massor av gobitar som jag fotograferat och vill visa er att det mycket väl kan vara värt ett besök. Det man inte gillar behöver man bara gå förbi!! 🙂 🙂

Jag tycker det alltid är lika roligt att åka till Ullared, det var min väninna som introducerade mig till detta för ca 10 år sedan, och sedan dess så kan jag bara inte låta bli att åka dit då och då!! Ja, jag älskar dyra shoppingcenter och skor som kostar flera tusen, men jag ser också en poäng i sådana här besök!! Vem älskar inte att göra fynd??!!!

Vi får se vad ni tycker om mina fynd…. 🙂

Jag tror vi börjar på ämnet träning. Jag älskar styrketräning och har tränat mycket styrketräning och för ett antal år sedan började jag träna med TRX-band. Nu när jag har börjat med löpning så åker jag inte till gymmet lika många gånger i veckan längre, därför önskar jag mig egna TRX-band. I handeln kostar dom minst 2000 kr…och vad hittar jag på Gekås, jo TRX-band….fast dom heter naturligtvis något annat ”Träningsband”.

DSC01677TRX

I paketet finns band med möjlighet till fäste med en enorm kabinhake i stål….men med i paketet finns även ett fäste som gör att du kan fästa det i en dörr. Alltså kan du även träna hemma!! 🙂 Själv tänker jag sätta den på ett ställe ute på tomten…där jag kan fästa upp den när jag vill träna!! Känner mig supernöjd, och den kostade 449 kr. Ett superfynd!!

DSC01679TRX2

Köpte mig även en Gym ball…den kostade 69,95 i storlek 65 cm. Denna kan man använda för att göra massor av övningar på, roligt!!! Fanns även en jättefin boxsäck i rosa och vitt som jag var sugen på att köpa på 10 kg, dom hade även massor av vikter…och annat man kan behöva. Vad man måste överväga är vad man tror att man kommer att anväda hemma!!

DSC01676gymball

Köpte mig även en fin yogamatta i lila för 49,95 kr!

DSC01687jogamatta

Mina träningshandsak har sett sina bästa dagar, på Ullared kostade dom 79,95 och handskar behöver man när man lyfter vikter för att de inte skall halka ur handen när man är svettig och samtidigt slipper man att få valkar i händerna! Brukar köpa Casalls handskar men nu skall jag pröva de här.

DSC01690träningshandskar

Sedan går vi raskt in på området porslin!! Hittade jättefina hjärtformar i turkost för 9.95 kr/st, också dessa är superfina. Vet att affären IEMS i Göteborg som finns på ett flertal ställen har exakt samma porslin och där kostar samma hjärta 29 kr/st. I samma serie fanns även kaffemuggar, assietter, skålar, pajformar och gratängformar i olika storlekar.

Här kommer lite fina bilder på porslinet, som ni ser finns det i alla möjliga fina färger!!DSC01656porslin1 DSC01657porslin2 DSC01658porslin3

Själv köpte jag ljusturkosa hjärtan, dom enda som fanns kvar!! Dessa skall jag ha i sommarhuset….!! 🙂 🙂

DSC01675hjärtformar

Ullared Del 2 kommer förmodligen senare ikväll eller imorgon. Ikväll skall vi göra lite montering av delar av gardiner hos en kund, förhoppningsvis kan jag visa lite foton från detta!! Det blir nog en lång dag!! 🙂 Ha en skön torsdag!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.