Gekas i Ullared – Del 2


Det finns så mycket fint man kan köpa i Ullared, man måste bara sortera vad man skall titta på när man går där inne, för det finns också en del skräp!! Jag tycker det är ett fantastiskt ställe och jag förstår t e x småbarns-föräldrar som åker dit och köper kläder till sina barn för det finns faktiskt en hel del fina kläder, men även här så måste man vara bra på att se vad som är bra, och sortera bort resten.

Tog lite bilder på sjalar som var jättefina, dom påminner om det nya Desginers Guild tyget och var lite batik-inpsirerande, skulle köpt själv om det var så att jag gillade sjalar, men jag använder inte sjalar…men tog några foton!! Ni ser vad de kostar 69,95, det fanns en hel vägg med olika….många var superfina!  

DSC01628sjal DSC01629sjal2

Själv köpte jag en fin väska som jag säkert får användning av, man kan både använda den med axelband eller ta bort det med små kabinhakar. Väskan kostade 99 kr. Dom hade samma väska i både vitt och brunt och alla var lika fina!!

DSC01681väska 2

Här kommer en urtjusig krok som kostade 16 kr!!! den var ungefär 15 cm hög!DSC01620krok 2

Nedan lite roliga skyltar!!! Som ni ser kostar dom 19,95 kr, de var ca 50 cm höga.DSC01624skyltar

Lampskärmar fanns jättefina, här kommer en hel rad. De former och färger ni ser här nedan finns i samtliga storlekar….hoppas ni förstår vad jag menar. De kostade från 39,90 – 139,90. Jättebilligt för fina lampskärmar!! Fanns även samma som taklampor.

DSC01635 lampskärmar 

Sen kommer vi in på ämnet lampfötter som dom har i alla varianter och storlekar och superbilligt. Här kommer lite smakprov, tog foto även på priset så ni kan se vad de kostar. Lampfötterna nedan var minst 50 cm höga och kostar alltså 199-249 kr, mycket prisvärt !

DSC01632lampfötterL

Lampfoten nedan köpte jag själv för 349 kr!! Köpte 2 stycken som jag skall ha dem i mitt dressingroom!! Köpte även lampskärmar för 69,95 som passade fint till i färgen beige/grå.

DSC01633silverlampfot

Så här fint blev det i mitt dressingroom, med siden gardiner från Designers Guild i bakgrunden!!  

DSC01691lampa skärm DSC016922lampor o skärm 

Fina modeller av lampfötter i trä som vitmålats, också dessa för väldigt bra priser, finns i alla tänkbara höjder och former!!

DSC01634newengland

Hittade även en fin kristallkrona för badrum med IP21. Passar i ett badrum där det inte är så högt i tak, men där man ändå vill ha en fin kristall-lampa i silver!!  Bra pris på 999 kr.

DSC01636IP21

Måtten hittar ni här så ni kan mäta innan ni åker dit kanske! Ingen rolig bild men kanske användbar för er!

DSC01638ip21 ritning

Nedan en fin blid på en glittrig lampa som jag tyckte om, men den passar tyvärr inte hemma hos mig…men ni andra kankse kan se en plats för den i era hem!!

DSC01640glitterlampa

Härom dagen tipsade jag lite om olika sovrum och då visade jag en blid där jag skrev att ”denna lampa finns på Gekås i Ullared! och här är den. Om ni vill se sovrums repotaget så klicka HÄR!!! Där ser ni en fin miljö där just denna lampa finns med!!DSC01639silverskärm

Detta har varit en mycket lång dag för mig…men jag återkommer i morgon med Gekås i Ullared – Del 3…kanske blir en Del 4 också för jag har mycket bilder.. Hoppas ni hittade något ni tycket var fint! Natti natti!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.