Gekås i Ullared – Del 3


Vill bara tala om att jag hade ett litet problem med min blogg i natt, men nu har Wikinggruppen fixat detta! Världens bästa support!!! För er som leter efter ett bra företag att lägga sin blogg hos, gå in på deras hemsida HÄR !! Dom överträffar mina förväntningar hela tiden…så TACK JONTE igen!!!!

Ja jag gillar Ullared om det undgått någon! Förstår däremot inte människor med förutfattade meningar som säger att det bara är skräp när dom inte ens varit där!!
Precis som med kläder är det roligt att blanda, det är kul att ha klänning från Armani Jeans men med ett bälte från t e x HM det är alla överens om, men så fort Ullared kommer på tal så är det inte lika hippt. Varför då undrar jag!? Jag tycker det är tufft att blanda och varför skulle inte samma sak gälla för inredning! Jag tycker i alla fall att det är supercoolt.

Så vad hittade jag mer då…..jo ljuslyktor finns hur många som helst i massor av olika stilar men jag tittade på dom här som jag tycket var fina. Här i Göteborg kan man få betala nästan hur mycket som helst för en ljuslykta…här kostar dom här ”finingarna” 89 kr. Vad säger ni om det.

DSC01646flerlyktor

En liten närmare titt på två av dom!! Dessa är ca 30 cm höga.

DSC01644lyktor2

Här även den ovala. Färgen på denna bilden blev fel men ni ser den på bilden högre upp i sin rätta färg.  

DSC01645rundlykta 

Sen har vi denna som bara är att dö för om ni frågar mig!! Stor var den också säkert 50 cm hög. Detta för det fina priset 279 kr.

DSC01641finlykta

Sen har vi dom är urläckra lyktorna, fanns i olika former…super coola!! Dessa är också ca 50 cm höga….för 99 kr.

DSC01642lykta

Vad mer hittade jag…..Morgan så klart!!!! Han verkade jättetrevlig, när jag hörde honom prata med en kund!!DSC01662morgan

Den här lyktan tyckte jag var superfin….men den missade jag tyvärr priset på, men den var inte dyr…så mycket kan jag lova!!! 🙂 🙂

DSC01652new e lykta

Kromade ljusstakar i olika höjder och former fanns hur många som helst…bara att välja och vraka…dessa här nedan är mellan 30 och 60 cm höga!!! Priserna har jag fotat så ni ser… 🙂

DSC01650ljusstakar2 DSC01647ljusstakar

En fin liten fågelbur, det hade dom också väldigt många fina. Denna kostar 149 kr som ni kan se!!

DSC01625fågelbur

De hade även ljusstakar i betong, också i massor av oika storlekar och former…jättefina!!

DSC01653ljusstakar cement

Ja det kommer fler bilder…tog mycket fina bilder…….så det blir även en DEL 4 🙂 🙂 Hoppas ni gillar det! 

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.