Roliga fynd på Gekås i Ullared


Ännu en ny vecka. Denna vecka bjuder på lite av varje och jag har tänkt att sy färdigt lite gardiner denna veckan. I förra veckan så hann jag med ett besök till Gekås för att köpa framför allt till mina hundar.

Tog lite foton på fina saker jag såg, och dessa såg lite spännande ut. Det är väggbonader och dom var väldigt stora, men det syns inte riktigt på bilden och gjorda i metall.

Fanns även dessa runda, också dom väldigt stora men det framgår inte riktigt av bilden. Jag skulle tippa på 75 cm i diameter och fjädern på bilden innan i samma storlek på höjden! Men jag kan ha fel avseende måtten

Sedan hade dom dessa fina renfällar. Väldigt sugen på att köpa för jag tycker det är jättefint att ha i en stol. Jag tänkte då främst till fåtöljerna i mitt orangeri! Kunde inte bestämma mig så jag hoppas dom finns kvar nästa gång vi kommer dit.

De hade även ställt en stol bredvid för att visa hur man kan använda den, men det är också jättefint att lägga på en bänk om man har en vid bordet!

Riktigt fina och nu för tiden säljer dom även möbler på Gekås i Ullared så även dessa möbler säljer det där! Jag tror även att de fraktar hem möbler, så att man skall kunna handla även om man inte riktigt har plats i bilen.

Hoppas ni får en fin start på er vecka!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.